Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen egyszerű a csajozás, akkor mégis miért ilyen nehéz?
nincs sok igénye a lányoknak, egyszerűen teljesíthetőek:
"csak egy olyan pasit akarok, aki hoz nekem virágot"
"aranyosnak hív"
"millió aranyos üzenetet küld"
aztán mégis itt ez a halom egyedülálló...
Mi ez a hülyeség??! O_o
Kezdjük ott, hogy eleve nincs olyan lány, aki ilyen pasira vágyik, amit egyébként teljesen megértek...
10-8 viragot vinne? El vagy tevedve! Eleg sok palival randiztam, de ebbol mindossze egy adott nekem nemhogy randin, de egesz kapcsolatunk alatt viragot!
Mostani baratom egy nagy tabla csokit adott, annak is nagyon orultem, de barmikor beneveznek egy szal viragra is.
Szokd meg, hogy a legtöbb nő vagy nincs tisztában az igényeivel vagy nem őszinte a témában. Egyszerűen jól hangzanak ezek a szövegek, de egészítsd ki őket, hogy reálisak legyenek.
"csak egy olyan pasit akarok, aki hoz nekem virágot egy Gucci ingben, miközben hajába fúj a szél és izmos kezeivel átkarol"
"aranyosnak hív, miközben a tök trendi lakásának franciaágyán fetrengünk"
"millió aranyos üzenetet küld, mert olyan laza melóval keres sok pénzt, hogy van közben erre is ideje"
Mindjárt reálisabb a helyzet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!