Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha ilyen egyszerű a csajozás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyen egyszerű a csajozás, akkor mégis miért ilyen nehéz?

Figyelt kérdés

nincs sok igénye a lányoknak, egyszerűen teljesíthetőek:

"csak egy olyan pasit akarok, aki hoz nekem virágot"

"aranyosnak hív"

"millió aranyos üzenetet küld"

aztán mégis itt ez a halom egyedülálló...

2016. dec. 17. 20:32
 1/7 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nem ilyen egyszerű, azért nehéz. Már akinek. Embere válogatja.
2016. dec. 17. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi ez a hülyeség??! O_o

Kezdjük ott, hogy eleve nincs olyan lány, aki ilyen pasira vágyik, amit egyébként teljesen megértek...

2016. dec. 17. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért nehéz, mert ezek semmitmondó, általános "igények", amelyeknek nem sok közük van a tényleges párkapcsolati dolgokhoz. Ez olyan, mintha tévét akarnál venni, és nem azt néznéd meg, hogy hány csatornát tudsz rajta fogni, meg mekkora a képátmérő, hanem azt, hogy működik-e a távirányítója. Amikor a nők ilyen üres dumával jönnek, akkor menekülni kell. Utána ugyanis ha jön egy olyan srác, aki pl. vinne nekik virágot (amit ugye 10-ből minimum 8 megtenne), akkor kiderül, hogy hát ez így édeskevés, mert legyen humoros, intelligens, házias, józan életű, jóképű stb. Vagyis ilyen esetekben a nők idiótán fogalmazzák meg az igényeiket, hiszen semmitmondó dolgokat kérnek, amit gyakorlatilag bárki képes teljesíteni. Azt viszont képtelenek felfogni, hogy nem ilyen semmitmondó igényekkel kellene fellépniük, ez olyan, mintha egy férfi azt mondaná, hogy ha egy nővel lehet jókat beszélgetni, akkor ez önmagában véve TÖKÉLETESEN ELÉG ahhoz, hogy összejöjjenek.
2016. dec. 17. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:

10-8 viragot vinne? El vagy tevedve! Eleg sok palival randiztam, de ebbol mindossze egy adott nekem nemhogy randin, de egesz kapcsolatunk alatt viragot!

Mostani baratom egy nagy tabla csokit adott, annak is nagyon orultem, de barmikor beneveznek egy szal viragra is.

2016. dec. 17. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
#4: Ha első randin nem adtak virágot, azon ne is csodálkozz, első randira nem normális dolog virágot vinni. Utána már lehet, ha van következő alkalom.
2016. dec. 17. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
és aki ezt teljesíti az megy a barátzónába, mert "unalmas", "kiszámítható", "mellette nem pörög az élet".
2016. dec. 17. 21:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Szokd meg, hogy a legtöbb nő vagy nincs tisztában az igényeivel vagy nem őszinte a témában. Egyszerűen jól hangzanak ezek a szövegek, de egészítsd ki őket, hogy reálisak legyenek.

"csak egy olyan pasit akarok, aki hoz nekem virágot egy Gucci ingben, miközben hajába fúj a szél és izmos kezeivel átkarol"

"aranyosnak hív, miközben a tök trendi lakásának franciaágyán fetrengünk"

"millió aranyos üzenetet küld, mert olyan laza melóval keres sok pénzt, hogy van közben erre is ideje"

Mindjárt reálisabb a helyzet! :D

2016. dec. 18. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!