Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis hogyan tudnám meggyőzni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogyan tudnám meggyőzni?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit nem rég ismertem meg nagyon bejön nekem.

Van barátja de folyton veszekednek és a lány már jópár napja tervezgeti hogy szakít vele.

Mindig elmondja nekem a gondjait mindig mindent megbeszél velem jót, rosszat egyaránt.

Viszont az egyik barátomnak is nagyon tetszik és össze akar vele jönni.

Úgy érzem hogy az a srác nem tudja jól kezelni ezt a randizós dolgot mivel minden lány szakit vele 1 hét után kb.

Viszont nem akarom lebeszélni a lányt se a barátomról mivel akkor nagyon irigynek tartana gondolom én.

Nemtudom hogyan vegyem rá hogy ne a barátommal találkozzon/találkozgasson hanem velem, attól függetlenül hogy énis találkoztam már vele.

Nagyon szeretnék összejönni a lánnyal de nem akarom erőltetni úgy mint a barátom legalábbis addig ne akarom találkozásokkal halmozni amíg együtt van a barátjával.

2012. aug. 16. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Fiam, te egy tipikus szárazabarát-aranyossrác-pincsikutya vagy a lánynak, és SOHA, ismétlem: SOHA nem fogod látni a p1náját.
2012. aug. 16. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Így, hogy minden gondját-baját elmondja neked, nincs egy szemernyi esélyed sem. Azt is jól látod, hogy ki a "riválisod", ő viszont lehet befutó.

A helyedben szerintem két dolgot tehetsz, az egyik, hogy mikor beszélgettek, felhozod, hogy nem tartod sokra azokat a lányokat, akiket "ki kell udvarolni" egy kapcsolatból, maguktól nem tudnak szakítani.

A másik, hogy szerinted biztos lenne iránta érdeklődő srác, ha egyedülálló lenne.

A vessző gombot meg pucold ki a billentyűzeteden, úgy látszik nem vesz be minden leütést!

2012. aug. 16. 19:10
 3/4 A kérdező kommentje:

2. köszönöm a válaszod :///..

viszont megújult a szitu.

Szakított tegnap este a barátjával.

Arra lettem volna eddig is kíváncsi hogy ilyenkor most mit tegyek hogy rájöjjön, vagy nemtudom, szembesítsem vele hogy tetszik nekem??

2012. aug. 17. 08:53
 4/4 anonim ***** válasza:
3: most a barátod jön
2012. aug. 17. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!