Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogyan tudnám meggyőzni?
Van egy lány akit nem rég ismertem meg nagyon bejön nekem.
Van barátja de folyton veszekednek és a lány már jópár napja tervezgeti hogy szakít vele.
Mindig elmondja nekem a gondjait mindig mindent megbeszél velem jót, rosszat egyaránt.
Viszont az egyik barátomnak is nagyon tetszik és össze akar vele jönni.
Úgy érzem hogy az a srác nem tudja jól kezelni ezt a randizós dolgot mivel minden lány szakit vele 1 hét után kb.
Viszont nem akarom lebeszélni a lányt se a barátomról mivel akkor nagyon irigynek tartana gondolom én.
Nemtudom hogyan vegyem rá hogy ne a barátommal találkozzon/találkozgasson hanem velem, attól függetlenül hogy énis találkoztam már vele.
Nagyon szeretnék összejönni a lánnyal de nem akarom erőltetni úgy mint a barátom legalábbis addig ne akarom találkozásokkal halmozni amíg együtt van a barátjával.
Így, hogy minden gondját-baját elmondja neked, nincs egy szemernyi esélyed sem. Azt is jól látod, hogy ki a "riválisod", ő viszont lehet befutó.
A helyedben szerintem két dolgot tehetsz, az egyik, hogy mikor beszélgettek, felhozod, hogy nem tartod sokra azokat a lányokat, akiket "ki kell udvarolni" egy kapcsolatból, maguktól nem tudnak szakítani.
A másik, hogy szerinted biztos lenne iránta érdeklődő srác, ha egyedülálló lenne.
A vessző gombot meg pucold ki a billentyűzeteden, úgy látszik nem vesz be minden leütést!
2. köszönöm a válaszod :///..
viszont megújult a szitu.
Szakított tegnap este a barátjával.
Arra lettem volna eddig is kíváncsi hogy ilyenkor most mit tegyek hogy rájöjjön, vagy nemtudom, szembesítsem vele hogy tetszik nekem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!