Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudnám meggyőzni anyuékat?

Hogyan tudnám meggyőzni anyuékat?

Figyelt kérdés

A párommal már 5 hónapja együtt vagyunk és valahogy felszeretném hozni anyuéknak azt a témát,hogy a páromnál szeretnék aludni,csak nem tudom hogy.Elég szigorú szüleim vannak és nem tudom,hogy tudnám meggyőzni őket,hogy elengedjenek.Tudnátok adni egy pár tanácsot,esetleg segiteni?

16/L(nemsokára 17)

2011. jún. 20. 21:35
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
31%

Én is ebben a cipőben vagyok:))

Hazudd azt hogy valamelyik barátodnál alszol és közben pároddal éjszakázol;))

2011. jún. 20. 21:37
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
hát ez egy rögös út, egyre többet hívd fel napközben mikor otthon vannak a barátodat, aztán a szülők bemutatása egymásnak (gondolom ez a főbb aggályuk hogy kikhez mész) utána általában megoldódik minden egy csapásra
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Őszinteség. Csak ezt tudom ajánlani.
 4/32 anonim ***** válasza:
47%

pld.

"Anyu, tudom, hogy féltetek és szeretnétek, h. sokra vigyem az életben. Leérettségizzek, diplomát szerezzek, de higgyétek el, alapjában véve én sem vagyok más mint a legtöbb hozzám hasonló tinip*csa, akinek már 16 évesen viszket a p*nája, hogy f*szt foghasson, vagy szétd*gja már végre valaki...

Szv. légyszi-légysz-légyszi, had aludjak a barátomnál...."

2011. jún. 20. 21:39
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne hazudj nekik, főleg ha szigorúak, mert ha ez kiderül akkor végképp nem engednek el majd legközelebb. Csak sima ott alvásra gondoltatok, vagy esetleg lenni is valami köztetek, ami miatt "aggódnia" kellene a szüleidnek? Mert ha csak sima ott alvás, akkor mondhatod nekik, hogy csak szeretnél ott lenni vele mellette,de ha más is...akkor beszélj a szüleiddel arról, hogy olvastál a dologról és nem lesz baj, meg stb.
2011. jún. 20. 21:40
 6/32 A kérdező kommentje:
Ahogy ismerem édesanyámat ő avval állna elő,hogy mit mondanának mások,hogy 16 évesen már a páromnál alszok,ez ellen nem tudok mit tenni...
2011. jún. 20. 21:40
 7/32 A kérdező kommentje:
Hazudni semmiképp sem akarnák nekik,és igen csak sima ott alvásról lenne szó semmi másról
2011. jún. 20. 21:42
 8/32 anonim ***** válasza:
65%
Evvel mi nem sokat tehetünk...
2011. jún. 20. 21:43
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
de azért érthető is a szemszögük, mire az ember életében eljön (ennyi idő után) ez a pillanat mindentől félt. Ébreszd rá őket hogy ez ma így működik, és minden rendben lesz, hívjanak ha akarnak, beszéljetek meg időpontokat, szülőkkel való egyeztetés nélkül úgy sem úszod meg ha a sarkadra járnak. De semmiképp se követelőzz, akadj ki, vagy ilyen felnőtt kéréshez felnőtt viselkedés illik.
2011. jún. 20. 21:43
 10/32 anonim ***** válasza:
36%

Mi úgy oldottuk meg,hogy lementem hozzá filmezni és véletlen elaludtunk.:) kb. ez 2szer ment utána már kereken rákérdeztem és engedték, pedig nekem is elég szigorúak a szüleim. (:

sok sikert.

16/L

2011. jún. 20. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!