Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A párom kétségbe vonta, hogy...

A párom kétségbe vonta, hogy tényleg szűz voltam-e, mert nem véreztem, pedig fájt is eléggé. Pár napja feküdtünk le először és tényleg szűz voltam. Hogy tudnám meggyőzni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 22:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
bnőm se vérzett... korábban is ki szokott szakadni pl ujjazásnál, vagy tamponnál stb stb.
2009. okt. 23. 22:19
 2/15 anonim ***** válasza:
mi az hogy nem hiszi el? ugyan miért hazudnál? világosítsd fel hogy nem mindenki vérzik és hogy egy tuskó paraszt amiért kételkedik a szavadban. én lehet hogy faképnél si hagynám.
2009. okt. 23. 22:21
 3/15 A kérdező kommentje:
Pedig fájt is, nem is voltam túl ügyes (de eleve ki az az elsőnél...), mégis azóta ezt hallgatom:(
2009. okt. 23. 22:23
 4/15 anonim ***** válasza:
Naés ha nem is voltál az. Sokan nem azok. Ez miért baj neki?
2009. okt. 23. 22:29
 5/15 anonim válasza:
nekem se vérzett, nem szabályszerű... ennyire nem bízik benned?
2009. okt. 23. 22:34
 6/15 anonim ***** válasza:
Mutasd meg neki a kérdésedet és az eddig érkezett válaszokat! Akkor talán elhiszi, ha elolvassa, hogy ki mit válaszolt rá! Ennél jobban nem tudod meggyőzni! Ha pedig továbbra is csak hitetlenkedik, egyszerűen mond meg hogy elhagyod ha nem hagyja abba!
2009. okt. 23. 22:59
 7/15 anonim ***** válasza:

Barátod elég gyönge lehet szürkeállományban, már nem azért.

Én elküldeném a jóanyjába, nézze meg ő szűz-e...

2009. okt. 23. 23:05
 8/15 anonim válasza:

Nahát, én elküldeném a halál faszára... Nekiadod a szüzességed, azt még neki áll feljebb... Miért hazudnál? Meg amúgy is, igen, és ha nem lennél az? Talán valami arab, vagy muszlim, hogy neki szűz kell?

Mondd meg neki, hogy olvasson utána...

Ne haragudj, nem rád vagyok mérges, hanem a barátodra, hogy lehet ilyen ... Na mindegy.

2009. okt. 23. 23:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Olyan helyen voltam, ahol nem volt bolt (akkor még vatta volt általános) és váratlanul megjött. Valaki adott tampont és hát átszakadt. Voltam vagy 15 éves. Aztán 19 voltam, amikor először. Na az a bunkó is vádaskodott, hogy ki volt az első. Nagyon fájt, csak magára gondolt, szakitottam vele. A későbbi férjemet nem érdekelte, mi volt előtte. Szeret és kész.
2009. okt. 24. 01:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Miért éppen vele? Ez a hülye nem szeret téged! Ez csak birtokolni akar. Ha valaki szól hozzád, azonnal azt fogja kérdezi, ezzel is lefeküdtél? Add ki az útját, minél előbb, nem leszel boldog, szenvedni fogsz, mert ez egy bunkó.
2009. okt. 24. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!