Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A párom kétségbe vonta, hogy...

A párom kétségbe vonta, hogy tényleg szűz voltam-e, mert nem véreztem, pedig fájt is eléggé. Pár napja feküdtünk le először és tényleg szűz voltam. Hogy tudnám meggyőzni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 22:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mondd meg a "párodnak", hogy valsz azért nem szakadt ki, mert a pici farkincája kevés hozzá... rögtön visszább venne az arcából :)
2009. okt. 24. 10:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez nagyon csúnya dolog barátod részéről hogy nem hisz neked. Én a helyedben nem magyarázkodnék. Elmondhatod a tényeket, hogy nem mindenki vérzik, meg a tampon már lehet átszakította a szűzhártyád, ott meg nő legyen a talpán aki megkülönbözteti hogy vajon a vér mellett volt e más vérzés...

Ennyi a max amit elmondhatsz neki, de ne magyarázkodj mert ő részéről nagyon csúnya dolog hogy nem hisz neked, pláne ha igazad van:S Te tudod hogy igazat mondtál és ez a lényeg ő emg azt hisz amit akar.

2009. okt. 24. 18:08
 13/15 anonim ***** válasza:
10:34 LOL ezt kell csinálni, erre voksolok XD
2009. okt. 25. 18:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tartozol magyarázattal. Mellesleg mi ez, a középkorban élünk? Akkor volt divat ellenőrizgetni a királynak,hogy az ágyasa szüz e még...Elég elszomorító hogy a szerelmednek, akinek elvileg a legnagyonbb bizalommal kiszolgáltatod a tested, odaadod neki magad, a lelked,pont ő nem bízik meg benned.
2009. okt. 25. 20:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem se győzködd...Ahogy nekem most lejött ő tipikus olyan, aki arra megy, hogy a lányt azért szerezze meg, hogy a barátainak, mint egy trófea mutogassa... Na meg...A szex a kapcsolatban egy nagyon fontos tényező, de nem a legfontosabb...Ha őszíntén szeret, elhiszi Neked amit mondassz. Te meg ne törődj vele, ha továbbra is ilyenekkel piszkál, akkor egyértelművé válik miért is van Veled...Akkor meg szerintem jobb lesz véget vetni a dolgoknak.
2009. okt. 26. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!