Van most 1 barátnőm nem rég feküdtünk le és azt mondta nekem, hogy szűz de nem vérzet attól még lehetett szűz? Egy 16 éves fiú.
Én se véreztem amikor elvesztettem a szüzességemet se akkor se utána, és élveztem az együttlétet...
Az első kb. 40perc fájdalmas volt, amíg sikerült teljesen behatolnia, de az ellazulásra koncentráltam végig és végül sikerült. Amikor meg teljesen behatolt, pár lökés után már nem fájt mert nem görcsöltem, sőt, élveztem végig.
Ez csak azt jelenti, hogy szeret téged, hiszen képes volt annyira ellazulni, hogy jó legyen neki is, egészen befogadott, nem félt és nem izgult. Nem szép dolog tőled, hogy azért gyanakszol a barátnődre, mert jó volt neki az első együttlét! Inkább örülnöd kéne!
A vérzés nem jelent semmit. Én második alkalommal is véreztem, pedig akkor már nem voltam szűz.
És nehogy már a szemére vesd, hogy élvezte. Azt vártad, hogy majd belehal a fájdalomba. Nekem az első kb addig fájt, amíg betette, utána pár másodpercig aztán már nem volt rossz. Sőt élveztem is. Orgazmusom ugyan nem volt, de kellemes volt.
speciál nekem sem fáj!!! Aszt hittem fájni fog! de nem és nem is vérseztem jó volt nagyon
és azal az ember csináltam akit tiszta szívből szeretek már 1 éve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!