Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mi lesz? (Ebbe jól beletenyereltem)
Szóval adott egy férfi, munkatárs, akivel egy céges bulin ismerkedtem meg közelebbről. Később elhívott randizni, ahol virágot hozott, minden ajtót kinyitott nekem, a kabátom rám segítette, szóval teljesen úriember volt. Volt még pár randink és bár nem vágytam kapcsolatra, teljesen beleszerettem.
Na de mint később kiderült, barátnője van hosszú ideje, amit "elfelejtett" mondani.
Teljesen sokkolt a dolog, egyszerűen nem értettem az egészet, mégis megbocsájtottam neki.
Aztán elmondta a barátnőnek, hogy vagyok neki és velem akar lenni, aki még aznap el akart költözni, de aztán elkezdte öngyilkossággal zsarolni, meg betegszabadságra ment, szóval most ott tartunk, hogy hiába szeretne velem lenni (sőt, nálam is alszik napokat úgy, hogy a barátnő tudja, hogy itt van), nem tudja otthagyni.
A probléma, hogy teljesen odavagyunk egymásért, és tudom hogy most megkapom majd, hogy tönkretettem egy kapcsolatot, de hát én nem tudtam az egészről, mire megtudtam már "késő" volt.
A kérdés hogy mi lenne a legjobb megoldás, vagy mit csináljunk, hogyan tovább?
Kilépnék én ebből, hidd el, de már túlságosan benne vagyok.
Amit hallok, azt nem hiszem el, csak amit látok és érzek, azt.
Figyelj, itt az a kérdés, hogy Te látsz ebben a kapcsolatban jövőt?
Tudsz neki hinni, azok után, hogy hazudott neked?
Magadnak tennél jót, ha többet nem találkoznál vele. Ezt tényleg minden rossz szándék nélkül írom.
Köszönöm, elhiszem hogy nem rossz szándék.
És igen, rengeteg olyan dolgot osztott meg velem, amiért azt gondolom, hogy őszinte velem, és tényleg velem akar lenni, hisz folytathatta volna titokban is tovább, ha nem akarná elhagyni a barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!