Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tudnátok tannyán élni ha igazán szerettek valakit? F39
Ha megtaláltátok a lelki társatokat, kiköltöznétek hozzá? Ahol van minden, élelem, jószágok és haszonállatok, (tehén csirke, kecske, birka, ló) , kiskert, tartós élelmiszerek, víz, villany, teherautó, gáz be van kötve, de szomszéd az 2 km -es környéken nincs. Hetente 1x járnánk be bevásárolni a legközelebbi faluba.
Internet van.
Olvasd már el a kommenteket visszamenőleg. Utána köpj fel és állj alá. A többség jó eséllyel a büfészakon összekotort rite diplomájára és kamu "tudására" hivatkozik, mert valódi értelmiségi ennél komplexebben gondolkozik. Az állatorvost azért hoztam példának, mert nem csak 90-es ikkú alatt lehet a trágyában dagasztani, ahogy itt sokan képzelik... És persze, senkit nem biztatnék, hogy tök hülyén vágjon egy ilyenbe vagy a panelból rögtön ugorjon a tanyára, de ez a kollektív rettegés, rengeteg előítélet érthetetlen.
Dehogy nézem le a városit, ismerem mindkét életforma előnyét és hátrányát, mert azon kevesek közé tartozom, aki megjárta a tanyát, a kisvárost és a panelt is. Csak picikét több tiszteletet annál, hogy "földtúrás" meg "ganajozás" meg "trágyadagasztás". Néhányak stílusa hajmeresztő.
Más meg az irodát tartja siralmasnak, a reggeli kávéval való szédelgést a boxok körül, a gyárszalagot vagy éppen akármi mást, ami a másiknak az álommunkát.
Sehol nem írtam azt, hogy munkaerőt keresek, az ugyanis adott. Maga az életformára voltam kíváncsi ki mennyire nyitott egy ilyen lehetőségre. Pesten is van egy 2 szobás lakásom. Ki van adva, mert nem kívánok ott élni.
Azért örülök, hogy páran nem vetnék el egyből és fontolóra vennék.
"Azért itt jól látni, hogy az idekommentelők többsége minimum városi, de megkockáztatom lakótelepi, és életében ilyen helyen tartósan nem élt. Ezzel semmi baj nincs, de érzek sokaknál egy talán nem is olyan bújtatott lenézést, hogy "nem ezért tanultam", és ezt szeretném helyre tenni.
"
Én speciel Budapest belvárosában élek.
Én írtam a "nem ezért tanultam"-ot, nem lenézésnek szántam, hanem mert informatikus vagyok, és kb. semmi hasznát nem venném egy tanyán a tudásomnak, ráadásul semmit nem értek ahhoz, amire ott lenne szükség.
Valóban nem éltem ilyen tartósan, még pár napot sem, de egészen biztos vagyok abban, hogy nem is fogok.
Egész egyszerűen más életstílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!