Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tudnátok tannyán élni ha igazán szerettek valakit? F39
Ha megtaláltátok a lelki társatokat, kiköltöznétek hozzá? Ahol van minden, élelem, jószágok és haszonállatok, (tehén csirke, kecske, birka, ló) , kiskert, tartós élelmiszerek, víz, villany, teherautó, gáz be van kötve, de szomszéd az 2 km -es környéken nincs. Hetente 1x járnánk be bevásárolni a legközelebbi faluba.
Internet van.
Korunk embere azért retteghet ennyire a vidéktől, mert ott a nagy csendben még szembe kéne néznie önmagával. Talán azt súgná valami odabent, hogy egész eddig 10, 20, 30 (kinek mennyi) évig tévutakon járt, eddigi élete semmit sem ért, gyakorlatilag kezdheti elölről. Élek a mának nem bánok semmit mentalitással ilyennel szembesülni akarva-akaratlan felérne egy öngyilkossággal. Tekintve, hogy az ember társasági lény, ez hatványozottan igaz lehet. Kevés olyan "őrült" van aki mindezt bevállalná. Akárhogy is, én is megyek tanyára.
30/f
"(tehén csirke, kecske, birka, ló)"
Mindegyikből egy vagy több is?
És ezt kettőnknek kéne ellátni?
Nos, nem ezért tanultam.
"én osztanám a saját időmet."
Ahogy te azt elképzeled rózsaszín mámorban. Az állatok és a kert osztaná be az idődet.
Az állatoknak nincs ám szombat, vasárnap, ünnepnap, nyaralás.
Ugye tudod, egy napra nem mehetnél onnan el, nem hogy nyaralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!