Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Tudnátok tannyán élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tudnátok tannyán élni ha igazán szerettek valakit? F39

Figyelt kérdés

Ha megtaláltátok a lelki társatokat, kiköltöznétek hozzá? Ahol van minden, élelem, jószágok és haszonállatok, (tehén csirke, kecske, birka, ló) , kiskert, tartós élelmiszerek, víz, villany, teherautó, gáz be van kötve, de szomszéd az 2 km -es környéken nincs. Hetente 1x járnánk be bevásárolni a legközelebbi faluba.

Internet van.

2017. jan. 22. 15:55
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
51%
Biztos, hogy nem. Nincs az a férfi, akiért én bokáig taposok a tehénszarban..
2017. jan. 22. 16:54
 22/46 anonim ***** válasza:
40%

Korunk embere azért retteghet ennyire a vidéktől, mert ott a nagy csendben még szembe kéne néznie önmagával. Talán azt súgná valami odabent, hogy egész eddig 10, 20, 30 (kinek mennyi) évig tévutakon járt, eddigi élete semmit sem ért, gyakorlatilag kezdheti elölről. Élek a mának nem bánok semmit mentalitással ilyennel szembesülni akarva-akaratlan felérne egy öngyilkossággal. Tekintve, hogy az ember társasági lény, ez hatványozottan igaz lehet. Kevés olyan "őrült" van aki mindezt bevállalná. Akárhogy is, én is megyek tanyára.

30/f

2017. jan. 22. 16:55
 23/46 anonim ***** válasza:
57%
#22: Szerinted csak egy tanyán lehet szembe nézni magunkkal? :)
2017. jan. 22. 17:04
 24/46 anonim ***** válasza:
58%

"(tehén csirke, kecske, birka, ló)"

Mindegyikből egy vagy több is?

És ezt kettőnknek kéne ellátni?

Nos, nem ezért tanultam.

2017. jan. 22. 17:06
 25/46 anonim ***** válasza:
71%
Egyrészt tetszene mert akkor nem lenne főnököm , én osztanám a saját időmet. A koránkeléssel nem lenne problémám , mert így is mindig korán kelek. Csak az lenne a bökkenő , hogy nem azért jártan suliba , hogy ne a szakmámba dolgozzak. Meg én szeretném azt a munkát végezni amiért tanultam. De szerintem inkább én sem .
2017. jan. 22. 17:37
 26/46 anonim ***** válasza:
49%
23as. Nem nem csak tanyán, viszont ott az ember rá van szorítva. Tanyán nincs a köcsög főnök, szomszéd, munkahely, egyéb körülmény amire bármit is foghatnál és kényelmes önbecsapás felé vihetne finoman. Tanyán minden jó és rossz forrása te magad vagy, nem foghatod másra. Kevés helyek egyike ahol az életed csakis és kizárólag a te kezedben van .)
2017. jan. 22. 18:03
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

"én osztanám a saját időmet."

Ahogy te azt elképzeled rózsaszín mámorban. Az állatok és a kert osztaná be az idődet.

2017. jan. 22. 18:13
 28/46 anonim ***** válasza:
90%

Az állatoknak nincs ám szombat, vasárnap, ünnepnap, nyaralás.

Ugye tudod, egy napra nem mehetnél onnan el, nem hogy nyaralni.

2017. jan. 22. 18:15
 29/46 anonim ***** válasza:
66%
Valakiért nem szabad. Ha az emberben amúgy is benne van a vágy, hogy váltson, akkor simán. Egyéb esetben veszekedésnél előjönne az "és miattad élek ebben a szarfészekben!".
2017. jan. 22. 18:17
 30/46 1112 ***** válasza:
45%
Szerintem ez tök jó lehet, nekem ez tetszik. De ez mondjuk személyiségtől is függ, mert valakinek például kell a diszkó meg a buli. Annak , akinek ez lételeme, nem annyira ajánlanám.
2017. jan. 22. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!