Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tudnátok tannyán élni ha igazán szerettek valakit? F39
Ha megtaláltátok a lelki társatokat, kiköltöznétek hozzá? Ahol van minden, élelem, jószágok és haszonállatok, (tehén csirke, kecske, birka, ló) , kiskert, tartós élelmiszerek, víz, villany, teherautó, gáz be van kötve, de szomszéd az 2 km -es környéken nincs. Hetente 1x járnánk be bevásárolni a legközelebbi faluba.
Internet van.
Törzsgyökeres nagyvárosi vagyok, megőrülnék egy tanyán. A vidéki életet inkább egy kisvárosban tudnám elképzelni, ahol a kertben legfeljebb füvet nyírni meg virágot gazolni kell, nem a földeken dolgozni és állatokat gondozni.
Illetve engem megőrjítene a világtól való elzártság, én nem tudnék megélni egy néhány ezer fős kis zsákfaluban sem.
Pontosítok, mert félreérthető: a tanyában nem a munka zavarna, hanem ugyanaz, mint a kis faluban is, hogy nem akkor megyek boltba, ha én akarok, hogy külön tervezni kell mindent a közlekedés hiánya miatt, hogy nincs program kikapcsolódásra. Egyszerűen másképp szocializálódtam, felnőtt fejjel már nem tudnék egy ilyen gyökeres életmódváltást megszokni.
Falun nőttem fel, van egy kis nosztalgikus érzésem ezzel kapcsolatban, de tudom micsoda munkával jár, így jelenleg NEM.
Ha majd pár év múlva a nagyvárosi hajtásban kilyukad a gyomrom, és végleg elharapódzik a folyamatos szorongásom, akkor átgondolom, hogy talán nyugodtabb lenne, mint a panelban hallgatni a szomszédot és nézni a sok barmot a metrón.
Én nem tudnék tanyán lakni.
Szeretem az állatokat, azért lesz kertes házam és kutyám, macskám, vagy hörcsögöm. De hogy én reggelente hajnalban keljek, és menjek csirkét etetni, meg disznókat, bárányokat, már nem vállalnám be. Házi állatot szeretnék, nem haszonállatot.
Valamint nekem fontos, hogy kulturális progrmokon részt vehessek, vagy akár csak a barátaimmal összefuthassak egy kávéra, ez meg nem olyan egyszerű, ha minden alkalommal fél óra az út. Csak egy órám van gyors összefutni valakivel, erre kapásból elmenne 2 óra, mert 2x fél óra míg egyáltalán odaérek meg vissza.
Vagy este szeretnék elugrani egy szórakozóhelyre, akkor még hajnalban botorkáljak ki a tanyáig a korom sötétben? Persze, van kocsi, de én nem vagyok annak a híve, hogy mindenhova autóval menjünk, és szennyezzük a levegőt, csak akkor autózok, ha muszáj, de akkor ne is járjak sehova? Vagy biciklivel hajnalban kéne mg 3/4 órát tekernem, mire hazaérek, pedig csak egy kicsit szerettem volna kikapcsolódni?
A gyerekekkel is problémát okozna, elvégre, iskolába kell járniuk, és amiket olvasni/hallani a mai iskolák helyeztéről, sok szülőnek este 7-8-9-ig ülni kell a gyerekkel tanulni. És ha éppen indulás előtt egy órával felkel a gyerek, még van idő mindenre, reggeli, stb, bár így is csak éppen megvan a számára szükséges mennyiségű alvás - pláne amíg kicsi gyerekről van szó, de ha tanyán lakik az ember, messzebb a városközponttól, akkor ott még korábban kell kelteni a gyerekeket, még kevesebb alváshoz jutnak.
Valamint a munkámat is szeretném végezni, nem azért tanultam ennyit, hogy otthon üljek és a bárányokat etessem. Szeretem a szakmám, jól is fizet, ebben szeretnék tevénykedni.
Tehát én nem költöznék ki a tanyára, ismerkedéskor ezt le is tisztáznám, és ha a férfinak olyan a hozzáállása, hogy ő sem költözne be, akkor ott véget is érne az ismerkedés, akármennyire szimpatikus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!