Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Apósom szerint nem igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apósom szerint nem igazi férfi, aki nem vett részt disznóölésen. :O Most azt várja tőlem, hogy bizonyítsak, enyém legyen az első döfés! Ti megtennétek? F26

Figyelt kérdés

2017. jan. 19. 10:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Az én apám is elhívta a barátomat disznóvágásra, idén nemet mondott, vagyis inkább anyámmal lebeszéltük, de jövőre már jönnie kell. :D

Nem tudom apósod hogy gondolja, elmondom az én apám fejében mi jár: ez egy befogadás lenne a "falkába", egy beavatás. Semmi ugráltatás nincs benne, nem ilyen stílusban történt a meghívás, bár egy kis viccelődés volt benne, az tény. Nálunk nem az volt az ijesztgetés, hogy neki kell leszúrni a disznót, hanem innia kell a véréből.

Az ilyenekben mindig van egy kis férfiak közötti versengés, ezt valóban nem árt észben tartani, de ezt az ösztönt meg lehet élni játékosan is, kulturált keretek között. Az ugratáson felül az apám ezt egy családba való befogadási szertartásnak szánja. Azt akarja ezzel mutatni, hogy komolyan veszi a barátomat és rá mer bízni feladatokat, nem csak arra "tartják" őt, hogy legyen egy csinos fiú a csinos lányuk mellett.

Nem az apóst akartam védeni, mert nem ismerem, csak meg akartam mutatni, hogy egy ilyen olvasata is lehet a történetnek, nem kell egyből mindenféle rosszat belegondolni. Az apósodat te ismered, te tudod eldönteni, hogy ő is ezt egy gesztusnak szánja, vagy ugráltatni esetleg piszkálni akar. Én arra látok több esélyt, hogy be akar vonni a világába, főleg ha ő ilyen régimódi ember. Gondolj csak bele, az ő idejében pont az lett volna a sértés, ha az ember nem hívja át a vejét a munkára.

2017. jan. 19. 14:40
 22/28 anonim ***** válasza:

Attól senki nem lesz igazi férfi,hogy egy magatehetetlen állatot megöl.(be szokták kábítani,vagy lefogják,vagy bezárják,hogy esélye se legyen)

Szerintem a fériasság nem itt kezdődik.Mondd meg apósodnak,hogy nem és kész.Ha nem tetszik így járt.

2017. jan. 19. 15:55
 23/28 anonim ***** válasza:
Új após után néznék.
2017. jan. 19. 16:49
 24/28 anonim ***** válasza:
77%

Ennyi nőies beütésű pasit, mindjárt olyanok lesztek mint a nők. Egy kis szíverősítőnek is felfoghatod.

Valószínű apósod is látta rajtad a nőies beütéseket, szerintem tesztelni akar és lássuk be egy apa sem akarna nyavalygós férfit a lányának.

A disznót profik szúrják le, pontosan azért, hogy ne szenvedjen sokat. Apósodnak még a humora is megvan :)

2017. jan. 19. 18:14
 25/28 anonim ***** válasza:

#21-essel és #24-essel értek egyet (én tunkolom a hagymás vért az első oldalon). A városokban szocializálódott embereknek ez nyilván riasztó, főleg ha jószágot akkor lát, ha Mari néni leviszi Fifikét szarni a flaszterra. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a sok indexes meg hvg-s visított, mint az újévi malac, hogy az ominózus videón a kisgyerek kezébe kést adnak az állat leszúrásához, és úristen, szegény kicsi lelke, meg most már egyenes út a sorozatgyilkosság és te jó ég... na jó, ez messzire vezet.

A falun ez máshogy megy, ott a disznóölés hagyomány, a család ellátásának szimbóluma, ami a férfi dolga, és persze óriási családi esemény. Ezért is kérték meg a kérdezőt is valószínűleg, inkább pozitív gesztus, a befogadás jele.

Ha a kérdező nem szeretné, persze ne csinálja, poénkodja ő is el, "vallja be", hogy "puhány", az após is poénra veszi, nem fogják odakényszeríteni, hogy szúrjon. Segíteni viszont illik utána a feldolgozásnál.

2017. jan. 19. 18:28
 26/28 anonim ***** válasza:
71%

Felejtse el a dolgot a kedves após.

Vegetáriánus vagyok, a disznóölés közelébe sem akarok menni. Ha ez nem tetszik neki, akkor úgy járt, ha a lányának sem tetszik, akkor ő is. Azért annyiban reménykednék, hogy a lánya nem ennyire korlátolt, és neki nem ettől "igazi férfi" valaki...

2017. jan. 19. 18:37
 27/28 anonim ***** válasza:
Most belegondoltam, hogyha előtte viszont kiütik a disznót ahogy újabban szokás...akkor lényegében semmi durvulás nincs abban, hogy elvágod a torkát, ugyanis addigra már döglött lesz.
2017. jan. 19. 21:00
 28/28 anonim ***** válasza:

"Nálunk nem az volt az ijesztgetés, hogy neki kell leszúrni a disznót, hanem innia kell a véréből."

ez is édes lehet.

jan. 21. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!