Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apósom szerint nem igazi férfi, aki nem vett részt disznóölésen. :O Most azt várja tőlem, hogy bizonyítsak, enyém legyen az első döfés! Ti megtennétek? F26
Ez hagyomány, a 16 éves fiatalok szokás befogni erre, azoknál még bizonyít is valamit, de nálad csak piszkálás. Nem tart elég keménynek a lányához.
Kezdetnek mondhatsz nemet neki. De disznótorban segíteni mindig szokás a családnak, szóval az alól ne húzd ki magad.
Aztán gondolkodj el rajta, hogy miért tart puhánynak és ha megvan, akkor azon, hogy igaza van vagy csak falusi farokméregetésről van-e szó?
Engem állandóan azzal piszkáltak, hogy 100 kiló alatt nincs férfi, én meg alig vagyok 85, bár az színizomban.Hahaha, kislány vagyok :( :D
Szóval rá kell jönni, hogy hol van a farokméregetés és az igazság közötti határ.
Ne legyél már ilyen puhány! Nem egy ördögtől való dolog.
Apósodnak annyiban igaza van, hogy ez valóban férfimunka.
Nem kell tőle berezelni, határozottan, erővel a nyaki artériát elvágni. kb 15 centis vékony pengéjű kés (mint a filéző) tökéletesen jó.
Szúrás előtt úgyis vagy leütik, vagy lövik a jószágot.
Szerintem meg akkor vagy igazi férfi ha meg mered mondani apósodnak, hogy NEM, ha te nem akarod megtenni. Ennyi, ne legyél töketlen.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!