Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Apósom szerint nem igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apósom szerint nem igazi férfi, aki nem vett részt disznóölésen. :O Most azt várja tőlem, hogy bizonyítsak, enyém legyen az első döfés! Ti megtennétek? F26

Figyelt kérdés

2017. jan. 19. 10:58
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Van itt olyan aki már csinált ilyet? Mekkora erő kell hozzá?
2017. jan. 19. 11:35
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez hagyomány, a 16 éves fiatalok szokás befogni erre, azoknál még bizonyít is valamit, de nálad csak piszkálás. Nem tart elég keménynek a lányához.

Kezdetnek mondhatsz nemet neki. De disznótorban segíteni mindig szokás a családnak, szóval az alól ne húzd ki magad.

Aztán gondolkodj el rajta, hogy miért tart puhánynak és ha megvan, akkor azon, hogy igaza van vagy csak falusi farokméregetésről van-e szó?

Engem állandóan azzal piszkáltak, hogy 100 kiló alatt nincs férfi, én meg alig vagyok 85, bár az színizomban.Hahaha, kislány vagyok :( :D

Szóval rá kell jönni, hogy hol van a farokméregetés és az igazság közötti határ.

2017. jan. 19. 11:37
 13/28 anonim ***** válasza:
Ha apám így be tudná csicskítani a férjemet, nem lenne őszinte a mosolyom.
2017. jan. 19. 11:40
 14/28 anonim ***** válasza:
61%

Ne legyél már ilyen puhány! Nem egy ördögtől való dolog.

Apósodnak annyiban igaza van, hogy ez valóban férfimunka.

Nem kell tőle berezelni, határozottan, erővel a nyaki artériát elvágni. kb 15 centis vékony pengéjű kés (mint a filéző) tökéletesen jó.

Szúrás előtt úgyis vagy leütik, vagy lövik a jószágot.

2017. jan. 19. 11:42
 15/28 anonim ***** válasza:
"Utána kisütném hagymával, kitunkolnám, nyami." Szimpatikus hölgy, jó az ízlése. :) A disznószúrásról meg annyit,hogy jobb lenne szerencsétlen állatnak,ha olyan szúrja, aki ért hozzá, különben sokat szenved mire kileheli a lelkét. Nem azért írom mert valami vaj szívű kis akárki lennék, voltam már disznóvágáson nem is egyen, igaz nem szúrtam soha, csak a többi műveletnél segítettem, de ha lehet, akkor szenvedés nélkül pusztuljon el a szerencsétlen jószág.
2017. jan. 19. 11:46
 16/28 anonim ***** válasza:
Valóban nem tart férfinak, csak fiúnak, de ezen ne parázz... Gondolom van vagy 100+ kiló. Biztos könnyen menne neki a parkour, vagy a sziklamászás, esetleg húzódzkodás egy rúdon. Igazából ha belegondolsz, mindenben jobb vagy nála. Ezzel próbálná kompenzálni, és valamennyire éreztetni, hogy ő is tud még valamit, ami egyenlő a nagy semmivel.
2017. jan. 19. 12:10
 17/28 anonim ***** válasza:
Ki a rákot érdekli, hogy apósod szemében igazi férfi vagy-e, amíg a feleséged annak lát?
2017. jan. 19. 12:23
 18/28 A kérdező kommentje:
Ő annak lát.
2017. jan. 19. 14:00
 19/28 anonim ***** válasza:
Akkor? Röhögd pofán az apósod, aztán kész. Gondoljon amit akar.
2017. jan. 19. 14:06
 20/28 anonim ***** válasza:

Szerintem meg akkor vagy igazi férfi ha meg mered mondani apósodnak, hogy NEM, ha te nem akarod megtenni. Ennyi, ne legyél töketlen.

27/N

2017. jan. 19. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!