Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előfordulhat egy férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat egy férfival, hogy beleszeret egy nőbe azért, mert a nőt felizgat a férfi valamelyik (nem intim) testrésze?

Figyelt kérdés
Pl.: szeme, szája, stb...
2017. jan. 17. 07:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Tehat a ferfi azert lesz szerelmes mert a nő felizgult valamire?

Nyakatekertebb kérdés nem is lehetne. Azt mondom bármi előfordulhat, ha nyitott szemmel jársz előbb utóbb te is ezt érzed majd! :D

2017. jan. 17. 07:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szóval hogy én azért szeretek bele valakibe, mert tudom róla hogy gerjed a fülcimpámra?

nem. ahhoz hogy beleszeressek sok minden kell, ez meg kb semmi.

Kölcsönös vonzalom az első, mind külsőre, mind belsőre.

26/F

2017. jan. 17. 07:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Senkibe nem leszek szerelmes, csak mert ragerjedt a kisujjamra
2017. jan. 17. 07:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy ahogy előttem írták, önmagában ezért szerintem nem. De a vonzalom kiválthat kölcsönös vonzalmat. Teszem azt közömbös egy nő, de ha azt veszed észre, hogy érdeklődik irántad az felkeltheti benned is a vágyat. Ilyen előfordul.
2017. jan. 17. 08:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát sokmindenkinek tetszett már a hajszínem,-mégsem szerettem bele az illetőbe...

Testvérem férfi ,ő is így vélekedik-sőt neki még a kölcsönös vonzalomnál os több kell...úgy,hogy nem hinném.

2017. jan. 17. 08:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, igen, ez így van, erről szól a szerelmes regények nagy %-a is. Sőt inkább annak örülj, hogy valaki tiszta érzelmekkel közelít feléd, nem pedig érdekből.
2017. jan. 17. 09:05
 7/7 anonim ***** válasza:
izgalom =/= szerelem
2017. jan. 17. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!