Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egy férfi beleszeret a szexpartnerébe?
Összejöttem egy fiúval aki eleinte nem tetszett de már 3 hete összejárunk szexelni és kezdem megszeretni.Eddig csak barátként tekintettem rá,de most sajnos hiányzik ha nincs velem,féltékeny vagyok stb...
Igazából van hogy minden nap elhív, elvisz ide oda(nyilvánosan) de van hogy eltűnik 1 hétre,elég kiszámíthatatlan...ismernek a barátai is.Szóval nem néz 5 filléres ku.vának :D
De azért jó lenne tudni hogy van e esély arra hogy ő is megszeressen vagy inkább randizgassak és hanagoljam.
22L
Létezik. Legalábbis én több ilyen esetről tudok. Nem is értem, hogy mi ez a kapcsolat-kategorizálás mostanában. Régen két fiatal találkozott, vonzódtak egymáshoz, randizgattak, szerelmeskedtek, aztán vagy lett belőle holtomiglan-holtodiglan, vagy nem.
Kérdezd meg a barátodat, hogy lát-e esélyt arra, hogy ebből a kapcsolatból idővel több lesz, de vigyázz, mert lehet, hogy megijed, és lelép. Mondjuk akkor tiszta sor, randizhatsz másokkal nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!