Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy egy férfi beleszeret a szexpartnerébe?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy fiúval aki eleinte nem tetszett de már 3 hete összejárunk szexelni és kezdem megszeretni.Eddig csak barátként tekintettem rá,de most sajnos hiányzik ha nincs velem,féltékeny vagyok stb...

Igazából van hogy minden nap elhív, elvisz ide oda(nyilvánosan) de van hogy eltűnik 1 hétre,elég kiszámíthatatlan...ismernek a barátai is.Szóval nem néz 5 filléres ku.vának :D

De azért jó lenne tudni hogy van e esély arra hogy ő is megszeressen vagy inkább randizgassak és hanagoljam.

22L

2015. aug. 17. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul, de nagyon ritka, és a leírásod nem erre utal. Attól, hogy vannak programjaitok is, ez még közel sem szerelem. A szerelem az egészen máshol kezdődik...
2015. aug. 17. 22:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha komolyan venne,akkor nem hiszem,hogy eltűnne egy hétre,meg ilyesmik.Szerintem kérdezz rá nyíltan,mit akar tőled,és ha ő nem akarja komolyra fordítani a dolgot,akkor hanyagold.
2015. aug. 17. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Létezik. Legalábbis én több ilyen esetről tudok. Nem is értem, hogy mi ez a kapcsolat-kategorizálás mostanában. Régen két fiatal találkozott, vonzódtak egymáshoz, randizgattak, szerelmeskedtek, aztán vagy lett belőle holtomiglan-holtodiglan, vagy nem.

Kérdezd meg a barátodat, hogy lát-e esélyt arra, hogy ebből a kapcsolatból idővel több lesz, de vigyázz, mert lehet, hogy megijed, és lelép. Mondjuk akkor tiszta sor, randizhatsz másokkal nyugodtan.

2015. aug. 17. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem túl okos ötlet ez a szexkapcsolatosdi, mert előbb vagy utóbb az egyik fél el kezd többet érezni és sok esetben a másik ezt nem viszonozza. Na és ez bizony nagyon tud fájni, ilyenkor jobb abbahagyni a dolgot, mert komolyan sérülhet az ember, hisz ha továbbra is összejártok, akkor azzal nehezíteni fogod a saját életed. Nem mondom, biztos van olyan eset, ahol mind2 fél vonzódni kezd a másikhoz és összejönnek, de szerintem ez a ritkább eset. + Ha csak úgy felszívódik napokra/1 hétre, akkor nem hinném, hogy ő is hozzád hasonlóan érez.
2015. aug. 17. 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:
De a legjobb lenne ezt leülni és megbeszélni. Tisztázzátok hányadán álltok, az a legbiztosabb. Sok sikert! :)
2015. aug. 17. 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Kellő érettség kell hozzá. Ez akkor működik, amikor pl. mindkét fél ki van éhezve a törődésre, az igazi szeretetre és van közöttük már egy erős vonzalom is, olyankor történik meg, hogy egymásnak esnek az ágyban, de másképpen csak, mint rideg szex.
2015. aug. 17. 23:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem. De majd te megváltoztatod :)
2015. aug. 18. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!