Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek haragszik rám?
Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel már régóta össze járunk huncutkodni vagyis ö igy nevezi! Megbeszéltünk szombatra egy találkozót. Már régóta nincs kapcsolata egyikönknek sem.Felhozodott ez a téma is az utolsó beszélgetésünk során ő annyit irt hogy majd lesz, most is ir neki de nem akarja elkiabálni. Irtam neki hogy megcsal-e? Erre annyit irt "hogy te meg maradsz tartaléknak :) :) :)". Ez mit jelent? Viccelt volna? Amugy mindig mindent poénnak vesz. Nekem ez rosszul esett. Igy irtam neki egy sms-t hogy leakarom mondani a talit, mert én úgy érzem hogy ez nekem nem megy. Kezdek többet érezni iránta. Szombaton hívott volna, de nem vettem észre. Megharagudott? Azóta nem irt nem jelentkezett. A normális válaszokat köszönöm!!2015. aug. 16. 22:53
1/4 anonim válasza:
Tökmindegy h haragszik e. Ha összejártok és ő más után néz, te hiába akarnál többet szerintem.
2/4 anonim válasza:
Miért nem hívtad vissza? Egyébként, ha régóta összejártok, és mégsincs kôztetek kapcsolat, akkor szerintem nem érdekled. Keress magadnak valakit, mert ha beleszeretsz sokat fogsz szenvedni, reménykedni. Hidd el, ez egy ördögi kôr, tapasztalatból mondom, benne vagyok. Szeretek valakit, tudja is, nem viszonozza, csak barátság van,mégis mindig reménykedek. Sokat szenvedtem már, aztán elhatározom,hogy elfelejtem, aztán újra a remény! Ne ess ebbe a hibába.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. #2. Nem mertem vissza hivni féltem, hogy olyat mond ami rosszul esne. Nagyon megszerettem és nagyon hiányzik. :( Minden nap beszéltünk. Tudom hogy barátságnál többet érez irántam, sok olyan dolgot mond vagy tesz ami erre utal.
2015. aug. 16. 23:18
4/4 anonim válasza:
2-es vagyok, erről beszélek. Ugyanezen megyek keresztül,ördögi kör.Mindig reménykedek, mindig feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!