Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörősebb tipusú lányok, van párotok? Pasik, hogyan álltok az ilyen lányokhoz?
Szőrösebb típusú? :D Itt azt érted, hogy a lány karján, lábán, intim területén sötétebb, erősebb szálú szőr van? Szerintem ez senkinek sem okoz gondot, nekem sem. Eleve látszik rajtam, hogy nem szőke pihékkel áldott meg a sors, csak rá kell nézni a hajamra: sötét tónusú, erősebb szálú.
Le kell szedni ott, ahol nem tetszik és máris sima bőrt kapunk.
:)
Szerintem alig van olyan nő a világon, akinek nagyítóval kéne keresni a szőrét, ha nem szőrtelenít.
A szőr az egész testet befedi a nőknek is, a hossz, a vastagság és a szín változó.
szerintem ez abszolút pasifüggő. nekem pl van minimális bajszom (szőke, de fénytől függően azért látszik meg néha 1-2 sötétebb szál lesz benne azt kihúzom) de a pasim azt mondja szereti, mert ebből látszik, hogy igazi vagyok.
a lábamon meg hasonló testrészeken nincs extra durva szőröm de azért elég erős. a gond az, hogy nem bírom a szőrtelenítést, rettenetesen kipattogok mindentől, a borotva a legtűrhetőbb, de még így is tele vagyok szőrbenövésekkel tiszta piros pöttyös a combom és a borotvából adódóan kb mindig borostás. ennek ellenére nem találkoztam még olyan pasival, aki ebből ügyet csinált volna.
22/L
Hormonproblémám volt tinként, a túlzott szőrnövekedés megmaradt.
Láb végig, hasamon lenne szőrcsík, derekamon is van, azt epilálom.
Van barátom jó ideje, de nehéz volt olyas valakit találni, akiben ennyire megbízok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!