Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányokhoz íok ti mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokhoz íok ti mit gondoltok mit érezhet persze fiúk is írhatnak, egy kis tanács kéne?

Figyelt kérdés

arról lenne szó h szakítotunk a barátnőmmel, úgy kezdődőt h múlthéz szombaton össze vesztünk a szakitáson gondolkodott vagy is addig szünet volt, kb 2 napig könyörögtem neki h bocsálson meg hétfőn kibékültünk de csak titokba az anyja elött mert ez volt a 3. szakitásunk vagy is ő szakitott és soha nem tartott 1 napnál tovább, és az anyja baszogatta h nem birja ki 1 hétig meg iylenek és ez miatt. na szóval de viszont az volt a baj h most ezzel a 3. szakitással kicsit össze zavart. én ezt el mondtam neki és hát kiderült h ő se tudja h mit érez mit akar én egy dolgot tudtam h nagyon szeretem, hát ő el mondta h ezt se tudja beszélgettünk h mi is legyen ez egy kedd este volt más nap ment péntekig nyaralni és arra kért h péntekig gondoljam át h h mi legyen, meg azt is mondt h adtól fél h sajnálatból lehet velem mert ha nem könyörgök neki akkor nem biztos h ki békülünk ezt se tudta biztosra, el ment prnap ra én már tudtam h vele akakrok leni mert nagyon szeretem ő is ezt mondta h szerda estig utána valami lett, nem akart írni meg semmi, fel hívtam és mondtam neki h szeretem és ki akarok békülni erre azt mondt h ő el döntötte és nem akar ki békülni, pénteken haza jött el mentem hozzá és kérdeztem h miért nagyon maga alatt volt az látszott és azt mondta h nem szeret és nem akar velem lenni, kérdeztem h miért azt mondta h majd szombaton el mondj mert hívatalos voltam a huga szülinapi ebédjére, de mikor ott voltam azt se engte meg h meg puszilja. Akkor el mentem szombaton és mintha egy villám csapás történt volna egyől át ölelt meg csokolt oda bújt, és azt mondta h hiányoztam és nagyon várt, mintha akart volna megint..

nos amit még nem írtam bele a szövegbe az az h mikötbe össze vesztünk szombaton ő fel vette facen a tiltást az egyik exéről, ezt kedd este el is mondta, és mondta h csak beszélgetnek, én meg kérdeztem h most vissza akarsz menni hozzá és mondta h nem.. de azt látom h facen össze vissza likolják egymást, félek h most bele menekül egy kapcsolatba, de vajon meddig birja ezt.

most el akar lökni magátol nem engedi h szeressem, pedig amikor ki békültünk még rajzolt is egy szivet amin hegek voltak és ő össze varta nagyon jól tud rajzolni.. mindenki azt mondta h hadjam kicsit mert ha tényleg szeret akármi mit is csinál úgy is vissza fog jönni és meg keress egy faluban lakunk. azt tudni kel h sehova nem mehet 4 fal közé be van zárva folyton az öccsére meg a hugára kell vigyázni.. nap közbe se mehet sehova ezt nem tudom h jelent e valamit.. pedig én se mentem sehova mindig vele voltam mert szar volt neki ha mondtam h megyek a barátaimhoz és ő nem jöhetett vagy ő nem mehetett az ővéhez, vagy ha el is mehetett akkor is csak 1 órára.. minden percbe együtt voltunk amit akartunk is mert ha nem akkor már beszéltünk volna róla, de az volt a baj h be voltunk zárva. én meg nélküle sehova nem nagyon szerettem menni.. bocsánat h iylen sok lett még igy is keveset irtam , havalki több dologra kiváncsi irjon privátba.. én nagyon reménykedem mert nagyon szeretem és várok rá amig csak lehet.. egyébként én 20éves vagyok ő pedig 15.. én voltam neki az első komoyl kapcsolata, velem vesztette el.. volt már pát barátja.. nagyon szeretem és harcolok érte.. köszönöm előre is aki ezt el olvasta

2014. júl. 28. 12:11
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsénat a helyes írásomért, nagyon szar tudom
2014. júl. 28. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Hmmm..bocs ha ez egy hülye kérdés , de nem akkor volt a menstruációja? Mert picit fura , hogy nagyjából 5 napig szakítani akart, de azután már futott hozzád! És megegyszer vocs , ha tévednék!
2014. júl. 28. 12:18
 3/10 A kérdező kommentje:
szombaton jött meg neki. mondta is
2014. júl. 28. 12:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Probléma megoldva! :)
2014. júl. 28. 12:23
 5/10 A kérdező kommentje:
ja és akkor mikor fog keresni ha ez a baja ?
2014. júl. 28. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Na várj akkor most meg nem keresi a társadágod? Ja igen bocs. Akkor hallgass az ismerőseire, miszerint , ha tényleg szeret téged , akkor visszajön hozzád, de ha mér nem , az ellen te semmot sem tehetsz! :(
2014. júl. 28. 12:36
 7/10 A kérdező kommentje:
tudom h nem tehetek semmit, csak várni fogok
2014. júl. 28. 13:01
 8/10 anonim ***** válasza:

szerintem ne fél az exe miatt, az, hogy likeolgatnak még semmit sem jelent. Pláne, ha nem mehet nagyon el otthonról... Hogyha néha ilyen, néha olyan, talán csak nem tudja még eldönteni, mit érez. 15 évesen azért ez bonyolult lehet neki.

Sok sikert :))

2014. júl. 29. 20:54
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, hát remélem minden jol alakul,
2014. júl. 29. 21:21
 10/10 A kérdező kommentje:
na meg 10hónapot együtt voltunk,
2014. júl. 30. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!