Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeret. Hogyan léphetnék rajta tovább? 20/L
Két hónapja elmondta nekem, hogy már nem érzi ezt a dolgot. De én annyira szeretem azóta is, nem tudom elfogadni, hogy ez ennyire nem megy nekünk. Egészen mostanáig mindig próbálkoztam, gondoltam most kicsit külön voltunk, hátha hiányzom neki, de nem, vagy tényleg nem vagy nem mondja. Mert annyira büszke típus. Én nem vagyok az, nem is érzem, hogy sikerült volna megôrizni a büszkeségem. Sajnos azt is megpróbáltam, hogy elmondtam neki mennyire nem tudok nélküle lenni. Végig viharos volt a kapcsolatunk, de fogalmam sincs, hogy azért mert soha nem érzett igazából semmit, vagy miért. Semmit nem értek és minden nap próbálom kitalalálni, hogy mit rontottunk el vagy én mit rontottam el... Ráadásul minden nap látom és amint leírtam már szinte minden lehetséges hibát elkövettem (mert azt hittem így visszaszerezhetem). Nem bírok továbblépni.
Kérlek Titeket segítsetek meg néhány jó tanáccsal, és ez itt most nem a vicc helye! :(
Ismerkedj, beszélgess sokat másokkal. Én egy csetre kezdtem járni, de eleinte minden pasival az volt a bajom, hogy nem úgy reagálnak, ahogy ő tette volna. Aztán telt az idő, megismertem pár érdekes embert, és millió retardáltat, flörtöltem amikor olyan hangulatom volt, máskor meg őszintén meséltem a bánatomról. Aztán egyszer újra szembejött velem, váltottunk pár szót, és elment. Én meg döbbenten pislogtam egy darabig, mert semmit nem éreztem, csak szánalmat, és csodálkozást, hogy hogy tudtam ennyire szerelmes lenni egy ilyen pasiba. :) Azóta már többször hallottam tőle azt is, hogy mennyire megbánta a dolgot, és milyen jó lenne, ha nem szúrta volna el, mert én vagyok az igazi neki... Én meg csak kedvesen mosolygok, és magamban hálát adok az Úrnak, hogy anno elszúrta, mert így megismerhettem a mostani páromat, akinek a nyomába sem ér. :) És tényleg furcsa visszagondolni most rá, hogy anno élni se akartam, azt hittem semmi esélyem így a boldogságra... :)) Most meg szinte szégyenlem, hogy közöm volt hozzá valaha. :))
Kitartást, idővel neked is könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!