Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Annyira hiányzik és nem tudom, hogyan léphetnék tovább. Tudnátok segíteni?
1.5 év után dobott ki a szerelmem, hogy ő még élni akar. A tenyeremen hordoztam szerettem és ki is mutattam neki, odaadó voltam és hűséges. A gyakorlata miatt belekerült egy új társaságba és azóta teljesen más lett. Kidobott, mert szabad akar lenni. Úgy kezdte hogy legyen 1.5 hét szünet aztán lejárt és akart kérni még 1 hónap szünetet nyár végéig. Én mondtam neki, hogy nem akarom még 1 hónapig őrlődni és, hogy akkor szakítsunk de tényleg csak azért mert nem bírtam már ezt a szüneteseit. Pedig annyira szerettük egymást és egyik pillanatról a másikra, nem értem....Nagyon hiányzik és teljesen össze vagyok törve lelkileg. Az első nagy szerelmem volt és nem tudom most mihez kezdjek. 2 hete szakítottunk azóta bulizik, eljár ide oda. Facebookon nézi kit mit likolok és fel volt háborodva mikor belikoltam egy másik lány képeit pedig nem volt mögötte rossz szándék.
Iszonyatosan hiányzik nem tudom mihez kezdjek kérlek segítsetek. Visszajöhet még, ha kibulizta magát vagy ez már nem lesz semmi?
Kérlek szépen titeket csak normálisan válaszoljatok és az újramelegített dolog szöveget is hagyjuk, tényleg segítségre lenne szükségem.
Köszönöm szépen előre is mindenikek.
hát tényleg elég nagy ribnc a barátnőd..
hogy vissza megy-e hozzád az tőle függ, ha télleg szeret akkor megfogja bánni, és vissza akar majd menni hozzád, bár én a helyedbe már nem fogadnám vissza kitudja mikor jönrá megint a mehetnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!