Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Annyira hiányzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

Mit tegyek? Annyira hiányzik és nem tudom, hogyan léphetnék tovább. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

1.5 év után dobott ki a szerelmem, hogy ő még élni akar. A tenyeremen hordoztam szerettem és ki is mutattam neki, odaadó voltam és hűséges. A gyakorlata miatt belekerült egy új társaságba és azóta teljesen más lett. Kidobott, mert szabad akar lenni. Úgy kezdte hogy legyen 1.5 hét szünet aztán lejárt és akart kérni még 1 hónap szünetet nyár végéig. Én mondtam neki, hogy nem akarom még 1 hónapig őrlődni és, hogy akkor szakítsunk de tényleg csak azért mert nem bírtam már ezt a szüneteseit. Pedig annyira szerettük egymást és egyik pillanatról a másikra, nem értem....Nagyon hiányzik és teljesen össze vagyok törve lelkileg. Az első nagy szerelmem volt és nem tudom most mihez kezdjek. 2 hete szakítottunk azóta bulizik, eljár ide oda. Facebookon nézi kit mit likolok és fel volt háborodva mikor belikoltam egy másik lány képeit pedig nem volt mögötte rossz szándék.

Iszonyatosan hiányzik nem tudom mihez kezdjek kérlek segítsetek. Visszajöhet még, ha kibulizta magát vagy ez már nem lesz semmi?

Kérlek szépen titeket csak normálisan válaszoljatok és az újramelegített dolog szöveget is hagyjuk, tényleg segítségre lenne szükségem.

Köszönöm szépen előre is mindenikek.

2013. aug. 10. 12:17
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Az én csajom is így lépett le, ő élni akar ja meg szerinte megfojtom, annyira szeretem.. :D Azóta összeszedett valami papucs gyereket aki mellett félrekúr a kicsike elég sűrűn. :D Én már csak röhögök azon hogy ez a ribi a csajom volt (én is szerelmes voltam belé nagyon)
2013. okt. 25. 22:56
 32/40 anonim ***** válasza:
A facebookos hisztijeire is örömmel gondolok vissza, amikor már együtt se voltunk :D Azt nézegette milyen új lányokat veszek fel face-re és rám írt hogy ez ki meg az ki. Már majdnem meg akarta tiltani hogy bárkit is felvegyek vagy lájkoljak :D Ne aggódj tesó, pár év múlva te is röhögve fogsz visszaemlékezni hogy micsoda ringyóba voltál szerelmes :DD
2013. okt. 25. 22:58
 33/40 A kérdező kommentje:
Hát most már a 3. hónapot rúgom nélküle. Ahhoz képest, hogy mennyire szeretett amit én tapasztaltam azt, hogy mindent odatett értem ő is meg amilyen odaadó volt ahhoz képest felém se köp 3 hónapja. Annyit se, hogy élek e még vagy már megrohadtam. Már nem vagyok ki annyira de azért sokat gondolok rá. Valahol mélyen azét érzem, hogy visszajön mert nem jó neki nélkülem de ahogy telnek a napok egyre jobban halványul az emléke de teljesen nem tud eltűnni. Meghallok egy zenét aminek a hangulata rá emlékeztet és egyből szarul leszek. Pedig lehetne akivel legyek és meg is becsülne de nem tudok mással lenni. Nem megy nem hagynak az emlékek. :(
2013. okt. 25. 23:32
 34/40 anonim ***** válasza:

Azért nem köp feléd se,mert van neki más. Ő most a jelenben van, te pedig a múltban. Majd fog egyet-kettőt csalódni, és akkor eszébe fognak jutni a régi dolgok. Először összehasonlítgatja majd magában a veled eltöltött élményeket a jelenlegi csalódásaival,és ha néhány hónapig nem lesz neki senki jelezni fog, de mivel te vagy a férfi,így ebben a szituban neked kell majd lépni.

Ha újra a akarod őt csak figyeld szorgalmasan a körülötte zajló dolgokat.

2013. okt. 29. 09:12
 35/40 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szomorú tény, hogy a leányzó nem élni, hanem dugni akar más pasikkal! :(

Ebből a szempontból még sportszerű is volt, nem hülyített tovább.

Innen üzenem neked ne aggódj! Tíz év múlva ő egy agyonhasznált nő lesz, te meg egy jó parti.

Szerinted kinek vannak jelen esetben jobb perspektívái?

Én részemről nem tudnék komolyan venni egy ilyen élem az életem, és önmegvalósítok, egoista nőt!

Nyugi! Találsz rendes lányt! Van egy szakajtóval! :)

Akinek meg nem kell a szereteted az tehet egy szivességet!

Ennyi!

2013. nov. 11. 11:43
 36/40 anonim ***** válasza:

Kedves 35-ös. Díjazom a hozzászólásod,ami nagyon bölcs,és ami alapján a korod is legalább annyi lehet mint a sorszámod(35).

F

2013. nov. 12. 08:02
 37/40 anonim ***** válasza:

Kérdező, írnál egy kicsit erről a párkapcsolatodról? Ha gondolod írhatsz személyesen. Hogy mi hogyan volt, milyennek ismerted meg, szerinted mi ennek az egésznek az oka.

Neked van mivel foglalkoznod nélküle? Van munkád vagy tanulsz? Hobbik?

2013. nov. 23. 15:12
 38/40 A kérdező kommentje:
Van munka, van hobbi elvagyok csak én még szeretem ő viszont nem. Ez van :)
2013. nov. 23. 17:55
 39/40 anonim válasza:
nagyon aranyos rendes korrekt srác lehetsz, a hozzászólásaid, leírtjaid alapján. nagyon ritka az ilyen, szinte élmény olvasni, pláne egy ilyen oldalon, hogy vannak még értelmes emberek. valóban sokkal előnyösebb helyzetben vagy, mint a szóbanforgó leány. egy ilyen hozzáállású srác/férfi talál magának értelmes lányt, a leányzó viszont ellenkező esetben már lehet hogy sokkal tehetetlenebb lesz. egy sexre bárkit találhat, de azt, hogy szeressék is, azt sokkal nehezebb lesz majd elérnie. én is éltem sokat, én most is szabad akarok lenni és az is vagyok, viszont én nem hülyítek senkit, minden férfi tisztában van a környezetemben azzal, hogy jelenleg szabad akarok lenni, így nem okozok csalódást. :) a barátnődön lépj túl, sokkal jobbat fogsz találni:)
2013. dec. 16. 03:30
 40/40 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a választ most már a 4. hónapot rúgom. Volt 2 kapcsolatom de közöltem velük, hogy nem akarom tovább hülyíteni őket mert még az exem szeretem. Most egyedül vagyok.
2013. dec. 16. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!