Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Annyira hiányzik és nem tudom, hogyan léphetnék tovább. Tudnátok segíteni?
1.5 év után dobott ki a szerelmem, hogy ő még élni akar. A tenyeremen hordoztam szerettem és ki is mutattam neki, odaadó voltam és hűséges. A gyakorlata miatt belekerült egy új társaságba és azóta teljesen más lett. Kidobott, mert szabad akar lenni. Úgy kezdte hogy legyen 1.5 hét szünet aztán lejárt és akart kérni még 1 hónap szünetet nyár végéig. Én mondtam neki, hogy nem akarom még 1 hónapig őrlődni és, hogy akkor szakítsunk de tényleg csak azért mert nem bírtam már ezt a szüneteseit. Pedig annyira szerettük egymást és egyik pillanatról a másikra, nem értem....Nagyon hiányzik és teljesen össze vagyok törve lelkileg. Az első nagy szerelmem volt és nem tudom most mihez kezdjek. 2 hete szakítottunk azóta bulizik, eljár ide oda. Facebookon nézi kit mit likolok és fel volt háborodva mikor belikoltam egy másik lány képeit pedig nem volt mögötte rossz szándék.
Iszonyatosan hiányzik nem tudom mihez kezdjek kérlek segítsetek. Visszajöhet még, ha kibulizta magát vagy ez már nem lesz semmi?
Kérlek szépen titeket csak normálisan válaszoljatok és az újramelegített dolog szöveget is hagyjuk, tényleg segítségre lenne szükségem.
Köszönöm szépen előre is mindenikek.
Szerintem a csaj nem akar végleg dobni Téged. Továbbra is érdeklődik, ragaszkodik - különben nem érdekelné, hogy kinek milyen képeit lájkolgatod.
A mai csajokba sajnos az egész környezetük azt sulykolja, hogy "élni kell", hogy valami kimarad az életükből ha nem megy végig rajtuk minimum 10 pasi, hogy az gáz ha már az első-második pasijukhoz hozzámennek, hogy az veszélyes ha fiatalon "nem élik ki magukat" mert akkor később fogják ezt tenni. Meg is van az eredmény: egyre több gyermektelen nő, egyre kevesebb házasság, azokból is egyre több válás, egyre kevesebb gyerek... Aztán majd egy szép napon kisebbség lesz a fehér ember Európában... :(
Szerintem kicsit engedni akar a nyomásnak, abban bízik, hogy úgyis visszafogadod egy kis szünet után. Össze akarja egyeztetni a kettőt: a komoly kapcsolatot, a párt aki mellette áll és gondoskodik róla - a szabad "vadászat" izgalmával. Abból indul ki hogy miután ráun a szabadságra, úgyis visszafogadod.
Én a helyedben azt tudatosítanám benne, hogy ez nem automatikus. Ha most a "szabadság" alatt megdugatja magát egy sor pasival, hiába akar már visszajönni majd: már nem ugyanaz a lány lesz, akit te egykor szerettél. Abban pedig ne legyen biztos, hogy majd úgyis talál másikat, ugyanolyan jót vagy jobbat mint Te. Nem olyan könnyű manapság normális pasit találni. A reakcióid alapján te ilyen lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!