Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Annyira hiányzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

Mit tegyek? Annyira hiányzik és nem tudom, hogyan léphetnék tovább. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

1.5 év után dobott ki a szerelmem, hogy ő még élni akar. A tenyeremen hordoztam szerettem és ki is mutattam neki, odaadó voltam és hűséges. A gyakorlata miatt belekerült egy új társaságba és azóta teljesen más lett. Kidobott, mert szabad akar lenni. Úgy kezdte hogy legyen 1.5 hét szünet aztán lejárt és akart kérni még 1 hónap szünetet nyár végéig. Én mondtam neki, hogy nem akarom még 1 hónapig őrlődni és, hogy akkor szakítsunk de tényleg csak azért mert nem bírtam már ezt a szüneteseit. Pedig annyira szerettük egymást és egyik pillanatról a másikra, nem értem....Nagyon hiányzik és teljesen össze vagyok törve lelkileg. Az első nagy szerelmem volt és nem tudom most mihez kezdjek. 2 hete szakítottunk azóta bulizik, eljár ide oda. Facebookon nézi kit mit likolok és fel volt háborodva mikor belikoltam egy másik lány képeit pedig nem volt mögötte rossz szándék.

Iszonyatosan hiányzik nem tudom mihez kezdjek kérlek segítsetek. Visszajöhet még, ha kibulizta magát vagy ez már nem lesz semmi?

Kérlek szépen titeket csak normálisan válaszoljatok és az újramelegített dolog szöveget is hagyjuk, tényleg segítségre lenne szükségem.

Köszönöm szépen előre is mindenikek.

2013. aug. 10. 12:17
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van utolsó, igazából tisztába is vagyok vele csak ezt így nehéz elfogadnom üresnek érzem magam az egómat a porba tiporta, úgy érzem senkinek se kellenék. Az eszem tudja, hogy hagynom kéne a francba de a szívem akarja vissza. Életembe ilyet nem éreztem még ezért nem tudom hogy kezeljem :S
2013. aug. 10. 12:44
 12/40 anonim ***** válasza:

Fogsz még.

Neki nem fáj neked se fájjon.

2013. aug. 10. 13:04
 13/40 A kérdező kommentje:
Csak azt nem érte, hogy alakulhat át valaki aki nagyon szeretett mert tényleg szeretett ki is mutatta erre most meg egyszer csak meghülyül....én tényleg nem értem meg minek ez a szünetesdi.....
2013. aug. 10. 13:58
 14/40 anonim válasza:

na ezt utálom..

amikor a 'kedves' válaszolók így ilyen nyersen, durván megírják a választ.. és csak még rosszabul esik az egész.. lehet hogy igazuk van de gondolom ezt neked nem könnyű végig olvasni.. teljessen átérzem, én is pont ilyen helyzetbe vagyok hogy senkit nem szerettem még így és a srác féléven keresztül folyamatosan csak átvert..

tudom hogy ilyenkor hiába mondják hogy felejsd el, csak átver blablabla.. mert úgyis a szívedre fogsz hallgatni, ha télleg szereted akkor hiába haragszol rá, nemtudsz nem megbocsátani(tapasztalat) tehát nem is mondom hogy ha esetleg a lány bocsánatot kérne hogy ne bocsáss meg, mert tudom hogy azt fogod tenni, de hidd el ezek, amiket írnak a többi válaszolók is , mind igaz.. egy külső ember sokkal jobban átlátja a dolgot mint te, hiába próbálod bemagyarázni magadnak hogy nem így van és hogy biztos volt valami oka rá, esetleg még magadat is fogod hibáztatni miatta, de nem éri meg, újra összefogtok jönni ha keres a csaj (mert szerintem fog) de később még nagyobbat fogsz benne csalódni, és akkor fogod meg érteni azt amit én most itt leírtam, de akkor már legalább jobban átlátod hogy mi a helyzet, mert az első ilyennél ugyis nehéz továbblépni, majd amikor többször csalódsz benne szép lassan megutálod, és már nem fog érdekelni annyira.. tehát szerintem ha szereted kezdjétek újra.. de arra számíts hogy nincs sok esély hogy szeret

2013. aug. 12. 13:28
 15/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a nagyon kedves leveled.

Ha nem szeret akkor miért jönne vissza? A biztos támasz miatt meg hogy tudja, hogy mindent odateszek érte? És ha vissza is jön mennyi idő kell, hogy észhez térjen?

2013. aug. 12. 13:48
 16/40 anonim ***** válasza:

Nos ,igen valószínűleg akkor fog majd visszajönni,ha majd ő is csalódott egyet-kettőt utánad.

Mennyi idő? pár hónap, pár év.

És mi van,ha férjhez megy és lefial? Úgy is kell majd?

Egyenlőre az idő eltelte az ami segít. Várni, várni, élni,túlélni...

2013. aug. 12. 15:00
 17/40 anonim válasza:

ezt nem tudom megmondani hogy mikor jön vissza:/

ez tőle függ.. ha télleg szeretett/szeret akkor minnél hamarabb, ha nem szeret akkor lehet sosem fog.. de reméljük a legjobbakat, + szerintem ne várd, mert annál jobban nem történik semmi, addig te is keresgess más lányokat és talán ha látja hogy jól megvagy nélküle talán észhez tér.. + ne keresd, te már megtettél mindent, a többi rajta múlik. és amugyis olyankor fogsz eszébe jutni amikor már nem számítanál rá, ugyhogy tereld a gondolataid:) és sok sikert..

2013. aug. 12. 17:22
 18/40 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm a bíztató szavakat. :)
2013. aug. 12. 17:47
 19/40 A kérdező kommentje:
lassan 3 hete mentünk szét azóta felém se köpött de az apja facebookjából nézeget meg fel van háborodva a barátnőinek ha kedvelem egy másik lány képeit, hogy én hogy szerethettem ha ilyet csinálok :SSSSS Még én vagyok a g****ci mikor eljegyzés után kidobott. Meg most bulizik meg "él".....
2013. aug. 12. 17:57
 20/40 A kérdező kommentje:
Nem úgy tűnik mintha hiányoznék neki de ez lehet csak később jön elő benne ha szeretett/szeret?
2013. aug. 12. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!