Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a bnőmmel, mert kiderült, hogy kutyája van. Hogyan léphetnék tovább?
2 hónapja vtunk együtt, nagyon jól néz ki, de kiderült, hogy otthon 2 kutyát tart és én ki nem állhatom a kutyákat. A kutyák se szeretnek engem. Hogyan lépjek tovább? Nagyon hiányzik :(
28/F
inkább lépj tovább azon hogy egy gyökér vagy
nem hiszem el hogy valaki tényleg szakítana a nőjével azért mert 2kutyája van
Csak gratulálni tudok, hogy 28 éves korodra ekkora párkapcsolati intelligenciát sikerült gyűjteni.
Mindenesetre nem lesz nehéz továbblépni, ha ilyen könnyen tudtál szakítani.
Udvaron tartja őket, vagy lakásban?
Mellesleg én falra tudnék mászni a pókoktól és lepkéktől (komolyan elsírom magam, ha látok egyet), de ha a szerelmemnek eszébe jut, hogy ők a kedvenc állatai, és gyűjteményt akar, hát istenem, legyen...
Szerintem nem voltál te annyira szerelmes, mert akkor ilyen miatt nem szakítottál volna. Ha allergiás vagy, azt biztos megértette volna a lány, és kitaláltok valamit.
Ezek után nekem biztos nem kellenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!