Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szakítottam a barátommal. Szerintetek mennyi idő után kezdeményezne az exem csapattársa nálam?
Már régóta nem működött az exemmel a kapcsolatunk,és ezt tudta ő is,elmúlt a szerelem részemről,csak sokáig tologattam a szakítást,és hát pár napja megesett a dolog. Az a helyzet,hogy már a kapcsolatunk alatt is nagyon bejött az egyik csapattársa,sőt már mielőtt ismertem az exemet,azelőtt is feltűnt,hogy milyen jól néz ki. És a kapcsolatunk alatt kaptam tőle olyan jeleket,amiket úgy véltem,hogy bejövök neki (pl: gyakran kaptam rajta h néz). Ha tényleg tetszem neki,akkor mennyi idő után kezdeményez nálam? Hisz csapattársak...gondolom nem fog rögtön rámnyomulni. De én meg egyre inkább őt akarom... Amúgy ismerjük egymást már régóta,szóval nem ezzel van a gond. Csak egy randit kéne kérnie... Ha szépen mosolygok rá, mennyi idő kell hozzá neki?
19/L
Finoman kezdeményezz te.
Gyanítom, ha amellett, hogy csapattársak, még jó haverok is, akkor nem ugrik rá egyből a haver excsajára. Az pedig hogy néz, hát... ki nem nézi meg a jó nőket? :-D
De tényleg, itt vagy megpróbálsz te kezdeményezni, vagy várod a sült galambot. Igen, lányként is neked kell kezdeményezned, legalábbis most biztosan.
hát ez még elég kezdő fázisban van, sőt mondhatni még abban sem
attól, hogy néz, még kevés lesz, de Te tudod
itt nem idő kell, hanem összejöjjön N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!