Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a bnőmmel, mert kiderült, hogy kutyája van. Hogyan léphetnék tovább?
Figyelt kérdés
2 hónapja vtunk együtt, nagyon jól néz ki, de kiderült, hogy otthon 2 kutyát tart és én ki nem állhatom a kutyákat. A kutyák se szeretnek engem. Hogyan lépjek tovább? Nagyon hiányzik :(
28/F
2013. máj. 25. 12:44
11/30 anonim válasza:
pfff... kib@szott gáz vagy! Ásd el magad!
12/30 anonim válasza:
ma 12:54
Majd a két kutya elássa.
14/30 A kérdező kommentje:
Ne bántsatok már! :(
2013. máj. 25. 13:05
15/30 A kérdező kommentje:
2013. máj. 25. 13:06
16/30 anonim válasza:
Te komolyan nem vagy normális. Szerinted ez tényleg ok arra, hogy otthagyd akit szeretsz? Remélem a következő nőd ugyan ilyen piti indokkal fog kidobni téged.;)
17/30 anonim válasza:
Menj a sarokba sírdogálni te szegény. Majd megszakad a szívünk érted. Az a lány hálás lehet neked, hogy megszabadítottad őt magadtól.
18/30 anonim válasza:
jó tényleg nem kultiválom a kutyát bent a lakásban, ezt aláírom
a kutyák nem bírnak, Te sem őket, ez kölcsönös, mert ők is ki tudják választani ki szimpi nekik, mint a kis gyerekek
nem tudom és nem értem a szakítás okát, mert szexen belüli kategória, netán más fordult meg a fejedben, szóval nem tudom, de egy kicsit elgondolkodnék, legközelebb egy csaj azért szakít majd Veled, mert nyitott dvd állványod van?
meg lehetett volna ezt beszélni nem? N
19/30 A kérdező kommentje:
13-17.!
Ezzel sokat segítetek, de tényleg...
2013. máj. 25. 13:45
20/30 A kérdező kommentje:
*16-17
2013. máj. 25. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!