Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szakítottam a bnőmmel, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a bnőmmel, mert kiderült, hogy kutyája van. Hogyan léphetnék tovább?

Figyelt kérdés

2 hónapja vtunk együtt, nagyon jól néz ki, de kiderült, hogy otthon 2 kutyát tart és én ki nem állhatom a kutyákat. A kutyák se szeretnek engem. Hogyan lépjek tovább? Nagyon hiányzik :(

28/F

2013. máj. 25. 12:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
84%

2 nagy testű kutyám van, lakásban. Muhahahaha!!!

És imádom őket ilyen kis retardált nyomingerekre uszítani... (Nyugi, még senkit nem haraptak meg, jól képzettek, első szóra visszajönnek. Azaz, mindig épp időben füttyentem őket vissza.) Remélem nem találkozom velünk egy kellemes nyári éjszakán, valahol a sötét utcán... Muhahahaha!!!

2013. máj. 25. 14:16
 22/30 anonim ***** válasza:
*találkozol
2013. máj. 25. 14:17
 23/30 A kérdező kommentje:
Ne ijesztgess már! :(
2013. máj. 25. 14:36
 24/30 anonim ***** válasza:
54%

Akkor Te meg ne beszélj hülyeségeket! :)

Szerintem próbáld meg legyőzni a "fóbiád"! Ha félsz valamitől, az ahogy látod is, gátol a boldogságban. Ennyi. Légy erősebb a félelmeidnél! :)

2013. máj. 25. 14:38
 25/30 anonim ***** válasza:
tényleg nemvagy valami válogatós fazon
2013. máj. 28. 16:50
 26/30 Aladárkiss ***** válasza:
54%
Koma a csajjal jártál nem a kutyával. Tehát nem értem ezt a lépésedet. Gondolom mikor nála voltál nem a kutya ház előtt szexeltél vele, hanem bent a házba. Addig a még teheted, bocsánatkérés, virág , szex aztán lehet folytatni ahol abba hagytátok. A kutyák meg elugatnak a ház előtt nem ?
2013. máj. 28. 21:10
 27/30 anonim ***** válasza:
Nagyon szerethetted, ha emiatt elhagytad. Jesszus, ez komoly?!
2013. jún. 5. 20:16
 28/30 A kérdező kommentje:
Igen, az :(
2013. jún. 5. 23:04
 29/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, te hogy lehetsz ekkora lúzer? Ha igaz akkor azért, ha meg nem akkor meg azért meg ennyire unatkozol és egy csepp fantáziád sincs.. Nem volt vicces.
2013. jún. 15. 09:37
 30/30 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu, de azért igen is vicces!
2013. jún. 15. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!