Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeret. Hogyan léphetnék rajta tovább? 20/L
Két hónapja elmondta nekem, hogy már nem érzi ezt a dolgot. De én annyira szeretem azóta is, nem tudom elfogadni, hogy ez ennyire nem megy nekünk. Egészen mostanáig mindig próbálkoztam, gondoltam most kicsit külön voltunk, hátha hiányzom neki, de nem, vagy tényleg nem vagy nem mondja. Mert annyira büszke típus. Én nem vagyok az, nem is érzem, hogy sikerült volna megôrizni a büszkeségem. Sajnos azt is megpróbáltam, hogy elmondtam neki mennyire nem tudok nélküle lenni. Végig viharos volt a kapcsolatunk, de fogalmam sincs, hogy azért mert soha nem érzett igazából semmit, vagy miért. Semmit nem értek és minden nap próbálom kitalalálni, hogy mit rontottunk el vagy én mit rontottam el... Ráadásul minden nap látom és amint leírtam már szinte minden lehetséges hibát elkövettem (mert azt hittem így visszaszerezhetem). Nem bírok továbblépni.
Kérlek Titeket segítsetek meg néhány jó tanáccsal, és ez itt most nem a vicc helye! :(
Úgy látom a leírtak alapján, hogy ennek a kapcsolatnak vége. Szinte biztosra mondhatom, hogy ha tényleg igyekeztél visszaszerezni de ő nem reagált rá pozitívan, akkor ő ezt már eldöntötte, és már nem érez irántad semmit.
Abból amit leírtál nem sok, de az jön le, hogy nem volt jó a kapcsolatotok. Neked ez volt az első komoly kapcsolatod? Meddig tartott?
Szerintem túl kell lépned a dolgon. Tudom h nehéz, én is jártam már így. Még rosszabb helyzetben is voltam. Sikerült túl lépni rajta. Neked is sikerülni fog. Bár gondolom abban a fázisban vagy még, hogy nem is akarsz...
Ha gondolod írj rám nyugodtan, segítek ha tudok! Jó kiadni magából az embernek a problémáit, és sztem jó egy idegennek, akinek bármit elmondhatsz mert úgy sem ismered. :)
Nagyon nagyon magamra ismertem a leírásodban. Ugyanez a helyzet, többet voltunk együtt, ráadásul közös albérlet... :( Nagyon rossz, de próbálom fejben arra ösztönözni magam hogy így lesz a legjobb. Annyi pasi van még, és lesz aki több idő után is fog szeretni.
Az a helyzet hogy álltam már az ő oldalán, és ha valóban az az ok amire gondolok akkor ott csak egy kiút van. :(
1-es vagyok
Én 2,5 évig voltam együtt egy lánnyal, amiből 2 évig együtt laktunk albérletben. 21 voltam mikor összejöttünk. Nekem ez volt az első kapcsolatom. Mi kapcsolatunk is viharos volt, egy veszekedés alkalmával fogtam magam, és eljöttem haza utaztam. A csaj pedig azonnal megcsalt. Ha nem veszünk össze akkor, akkor is megtörtént volna, csak még húzták volna a dolgot egy ideig. 1 napra mentem el, kicsit lenyugodni...
Ennek ellenére egy ideig mindenáron vissza akartam szerezni. Nem tudtam elképzelni az életem nélküle. Szerencsére pár hét alatt észbe kaptam, és rájöttem h el kell h engedjem. Mikor erre rájöttem elmentem hozzá a holmijaimért. Ekkor már ő akarta h folytassuk(gondolom nem jött össze neki a másik) de én nemet mondtam. Kicsit felszált a köd és reálisan láttam, h nekem nem ilyen nő kell. Addigra már nem csak a szép dolgok jártak a fejembe, mint amit te is írtál.
Bár még ezek után is majd egy évig mindig eszembe jutott. Hisz az elmúlt 2,5 évben minden egyes pillanatot együtt éltünk át, mindenről ő jutott az eszembe. Nehéz időszak volt, talán a legnehezebb, persze ennek már sok éve, lassan 4.
Szval tudom h min mész át, de fel a fejjel, találsz mást! Ne hagyjon maradandó sebet a szívedbe!
hmm mennyi hasonlóság van...
az utolsóval járok 1 cipőben szinte
nekem is 2.5 éves kapcsolatnak lett vége, a csaj közölte, hogy nem érzi már azt amit régen stb. közös albérletben éltünk 1 évet. Ő elcuccolt a szüleihez, én maradtam egyedül. Az első hét kemény volt, sírtam mint egy darab ---ar, hiányzott stb, de láttam/éreztem hogy ő már nem akar engem.
Kezdek szép lassan javulni, de hosszú folyamat!
Tanuld meg, éld át, sírd ki magad, hogy ez a hajó elment, és jön majd egy sokkal szebb/jobb.
Csak adj időt magadnak, ne zárkózz be, nyiss a világra bármennyire fáj is.
A nap ugyanúgy felkel holnap is, a madarak megszólalnak, a természet ugyanaz marad, semmi sem változik.
Sovány vigasz, de az élet nem áll meg. Csak előre nézz, és ne a múltban élj!
26/F
* annyival kiegészítem még, hogy új városba vagyok, egyedül az albérletbe, se haverok, se társaság, se senki.
ha neked vannak barátaid, szervezz programot, hogy ne érezd magad egyedül!
A szerelmi bànaton mindenki àtesik,és talpra áll.Ezen túl kell lenni.Engem először 4éves kapcsolatból dobtak,hàt mondanom sem kell,majdnem belehaltam.A làny egy évig vissza akart kapni.Szerettem,de nemet mondtam.Utàna újra komoly kapcsolatom lett,ez meg 5éves időtartammal,itt ráadásul gyerek is volt,innen is repültem :) Itt abban az évben meg is betegedtem,annyit stresszeltem,az a bizonyos népbetegség 95%-ban lelki eredetű dolgokból indul ki.De nagyon hamar legyőztem azt a bizonyos vízi àllatot;).Ne stresszeljetek,nem éri meg!Azóta minden egészséges percemért hálàs vagyok.Megismerkedtem a neten egy szép szőke hajú,kék szemű külföldi nővel,aki történetesen a feleségem lett :)Nyolc éve vagyunk együtt,ő is göröngyös utat jàrt be előttem,de ezàltal jobban értékeljük a jót,az igaz szerelmet,ami 8év utàn is làngol:D
Semmi sem történik véletlenül,mindenkire vàr valahol a VILÁGBAN az igazi.Sosem gondoltam volna, hogy nem Magyar àllampolgàrú nő lesz a feleségem,a szerelmem,a legjobb baràtom.És 32 évesen talàltam meg az igazit,32évet kellett nélküle élnem :)Van még időd megtalàlni azt,akivel le fogod élni az életed,és akkor majd ha visszagondolsz erre az időszakra,csak mosolyogni fogsz ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!