Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy léphetnék tovább?
Annak idején megismertem egy fiút, aki hihetetlenül különleges volt, még nem találkoztam ilyennel addigi kapcsolataim során, de nem alakult ki köztünk semmi, sőt, megszakítottuk egymással a kapcsolatot. Utána volt egy hosszabb párkapcsolatom, ami- nem is tudom, azzal a bizonyos rózsaszín köddel kezdődött talán, és igazi szerelem lehet, hogy nem is alakult ki bennem, mert az egész fellángolás elmúlt 2-3 hónap után, és már csak a ragaszkodás maradt még fél évig. Viszont kapcsolatunk első napjától kezdve is minden egyes áldott nap gondoltam arra a másik fiúra. Nem olyan régen pedig újra beszélgetni kezdtünk. Nem tudom, mi ez az egész bennem, de úgy érzem, felőröl. Mihez kezdjek ezzel? Hogyan rendezzem le magamban?
19/L
Igazából ez nekem mindig is csak egy plátói szerelem volt, mert ő nem érzett irántam semmit, legalábbis azt mondta, hogy nála ehhez idő kell, hogy kialakuljon, de aztán egy jó ideig nem is beszéltünk egymással. Szóval jó kaki a helyzet...
Úgyhogy lehetek én akármilyen bátor, mások érzelmeit nem tudom kierőszakolni, megalázni meg nem akarom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!