Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-as korosztály! Ti ha összejöttök egy fiúval/lánnyal akkor vele tervezitek a jövőt?
18:
Igen, a B verzióra gondoltam de persze nem úgy gondolok és álmodozok a pasiról akivel ismerkedek/együtt vagyok, hogy mindenképp vele kell leélnem az életemet. Inkább úgy fogalmaznék, hogy minél hosszabb távra tervezek, megpróbálom az életemet úgy alakítani, hogy az azonos lehessen az övével és amíg mindketten ezt szeretnénk. Aztán az élet nehézségek elé és választás elé állít néha és ott kiderül, hogy mindketten ugyan azt akarjuk-e: egymást és egymással.
19:
Együtt vagyunk, és úgy is gondolom, hogy a fiú is hosszabb távra tervez velem.
A kérdésem csak kíváncsiság volt, hogy mások, hogyan gondolkoznak és vélekednek erről :)
Én is csak olyannal jövök össze,akivel el tudom képzelni a jövőm.Ha épp nincs ilyen pasi,akkor szingli maradok,amíg nem jön a megfelelő,csak úgy habira nem járok senkivel.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!