Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-as korosztály! Ti ha összejöttök egy fiúval/lánnyal akkor vele tervezitek a jövőt?
10:
Ha megnézek 10, 100, 1000 párkapcsolatot (18-40 éves embereknél), ahol a felek már együtt vannak legalább tíz éve, akkor ja. Azt látom hogy az ilyen kapcsolatok 98%-ában van gyerek.
16: Bocs, de a kérdés is arról szólt, hogy "vele tervezitek a jövőt".
Ez nálad azt jelenti hogy
A, együtt vagytok pár-néhány évet mielőtt valaki kidobja a másikat?
B, vele akarsz megöregedni és meghalni, közben lehetőleg gyerekeket vállalni?
Mert én arra gondoltam a kérdés alapján, hogy te a B-re gondolsz.
-általában a fiatalok (tizen- huszonévesek) álmodoznak arról hogy ők majd együtt lesznek a párjukkal örökre, akibe hű de nagyon szerelmesek
-azért 18-40-et írtam, mert a legtöbb embernek 35 éves korára már van gyereke (és most nagyon kedves voltam hogy 30 helyett 35-öt mondtam) és akinek akkora nincs annak valószínűleg már később sem lesz
Ok, akkor enyhítek azon amit mondtam: Ha megnézed a 27-45 éves korú emberek párkapcsolatait, akik már legalább 7 éve együtt vannak egymással, ott a kapcsolatok 98%-ában van gyerek. Ez az, ami 99%-ban összetartja a sok évtizedes vagy akár élethosszig tartó házasságokat.
Kérdező!Bocsi..de ezt én nem értem.
Amit írtál"Akkor már az összejövetellel egyidejűleg nagyjából nem baj ha gondolok arra, hogy szeretnék a fiúval minél hosszabb ideig együtt lenni, együtt élni, ameddig csak lehet és ha ez működik akár családalapításig akkor addig és utána is :)" Most akkor valójában ti nem vagytok még együtt,de szeretnétek,csak valamelyikőtök,szerintem TE nem vagy biztos abban hogy a srác komolyan-e gondolja a kapcsolatot? Hány évesek vagytok?Mióta ismeritek egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!