Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20-as korosztály! Ti ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-as korosztály! Ti ha összejöttök egy fiúval/lánnyal akkor vele tervezitek a jövőt?

Figyelt kérdés
2017. jan. 16. 12:09
1 2 3
 11/23 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Nem minden esetben. Rövid távra persze, de hosszúra csak akkor, ha kivételesen jó az összhang és nagy a szerelem.
2017. jan. 16. 13:54
 12/23 anonim ***** válasza:

10:

Ha megnézek 10, 100, 1000 párkapcsolatot (18-40 éves embereknél), ahol a felek már együtt vannak legalább tíz éve, akkor ja. Azt látom hogy az ilyen kapcsolatok 98%-ában van gyerek.

2017. jan. 16. 14:23
 13/23 anonim ***** válasza:

Igen :)

22/L

2017. jan. 16. 14:39
 14/23 A kérdező kommentje:
Szerintem még olyan 23-24 év körül is elég durva 10 éve együtt lenni valakivel. Megeshet, de nagyon ritka.
2017. jan. 16. 14:41
 15/23 anonim ***** válasza:

14:

Ilyet ki írt?

2017. jan. 16. 14:45
 16/23 A kérdező kommentje:
15, gondolom te a 12-ben: "Ha megnézek 10, 100, 1000 párkapcsolatot (18-40 éves embereknél), ahol a felek már együtt vannak legalább tíz éve"
2017. jan. 16. 14:54
 17/23 anonim ***** válasza:
Én is mindig úgy indulok neki egy kapcsolatnak, hogy komolyak a szándékaim. Ezt előre tisztázzuk mindig, bár a legtöbb kapcsolatom ami volt barátságból alakult ki és már szerelmesek voltunk mikor összejöttünk. 23 éves vagyok nem akarok rögtön házasságot, gyereket, de egyszer majd szeretnék és ezt előre mindig tisztázom is a párommal, hogy ne legyen számára meglepetés. Csak azért nem szoktam összejönni senkivel, hogy legyen valakim és ne legyek egyedül.
2017. jan. 16. 15:08
 18/23 anonim ***** válasza:

16: Bocs, de a kérdés is arról szólt, hogy "vele tervezitek a jövőt".

Ez nálad azt jelenti hogy

A, együtt vagytok pár-néhány évet mielőtt valaki kidobja a másikat?

B, vele akarsz megöregedni és meghalni, közben lehetőleg gyerekeket vállalni?

Mert én arra gondoltam a kérdés alapján, hogy te a B-re gondolsz.

-általában a fiatalok (tizen- huszonévesek) álmodoznak arról hogy ők majd együtt lesznek a párjukkal örökre, akibe hű de nagyon szerelmesek

-azért 18-40-et írtam, mert a legtöbb embernek 35 éves korára már van gyereke (és most nagyon kedves voltam hogy 30 helyett 35-öt mondtam) és akinek akkora nincs annak valószínűleg már később sem lesz

Ok, akkor enyhítek azon amit mondtam: Ha megnézed a 27-45 éves korú emberek párkapcsolatait, akik már legalább 7 éve együtt vannak egymással, ott a kapcsolatok 98%-ában van gyerek. Ez az, ami 99%-ban összetartja a sok évtizedes vagy akár élethosszig tartó házasságokat.

2017. jan. 16. 15:09
 19/23 anonim válasza:

Kérdező!Bocsi..de ezt én nem értem.

Amit írtál"Akkor már az összejövetellel egyidejűleg nagyjából nem baj ha gondolok arra, hogy szeretnék a fiúval minél hosszabb ideig együtt lenni, együtt élni, ameddig csak lehet és ha ez működik akár családalapításig akkor addig és utána is :)" Most akkor valójában ti nem vagytok még együtt,de szeretnétek,csak valamelyikőtök,szerintem TE nem vagy biztos abban hogy a srác komolyan-e gondolja a kapcsolatot? Hány évesek vagytok?Mióta ismeritek egymást?

2017. jan. 16. 17:20
 20/23 anonim ***** válasza:
Én minden kapcsolatnak úgy vágok neki, hogy hosszútávra tervezek a nővel. 29F
2017. jan. 16. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!