Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20-as korosztály! Ti ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-as korosztály! Ti ha összejöttök egy fiúval/lánnyal akkor vele tervezitek a jövőt?

Figyelt kérdés
2017. jan. 16. 12:09
1 2 3
 1/23 Heart of Darkness ***** válasza:
94%
Én csak úgy jönnék össze valakivel, hogyha el tudom vele képzelni hosszú távon, és látok reményt arra, hogy ő vele legyen a közös jövőm.
2017. jan. 16. 12:14
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de mondjuk én 16 évesen is ilyen voltam. Sokan nem értenek velem egyet, de komoly kapcsolatnak szerintem semmi értelme anélkül, hogy terveznénk az együttélést, közös családot, és ne életre szóló kapcsolatként tekintenénk rá.

A szexkapcsolat is egy jó dolog, meg a barátság extrákkal is, de akkor az legyen egyértelmű, hogy az annyi és nem több. Ne mossuk össze a kettőt, legyen tiszta, hogy mi nem jöttünk össze, csak szexelünk.

Szóval ha összejövök egy lánnyal, igen, én komolyan vele tervezem a jövőmet.

22/F

2017. jan. 16. 12:15
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
Én is mindig úgy vagyok/voltam vele, mint a 2. válaszoló: egy párkapcsolatnak a szememben nem volt soha értelme, ha azt nem tervezzük hosszú távra. Időközben persze kiderülhet, hogy mégsem vagyunk egymáshoz valók, de ha nem az a terv, nem az a vágy és a hozzáállás, hogy mi most örökkön-örökké és holtomiglan-holtodiglan, akkor mi értelme van együtt lennünk? Nyilván voltak nekem is hosszabb-rövidebb kalandjaim, amikben az összetartó erő a szex és az unaloműzés volt- nem is vagyok rá büszke-, de az annyi is volt, nem hazudtuk azt a világnak (és ami a legfontosabb: magunknak), hogy mi most hűdemilyen szerelmesek vagyunk és mennyire örökre tervezünk. Nem, voltunk, ameddig voltunk, és ennyi. De annak az élethelyzet is oka volt, nem volt időnk-kedvünk komolyabb párt keresni, én akkoriban még volt szeretőket sirattam, hasonlók. De amikor komoly párkapcsolatról van szó, akkor szerintem értelmetlen úgy belemenni, hogy nem tervezitek egy életre a dolgot. Vagy mi, most járunk, most szeretlek, de 5 év múlva szakítani akarok majd veled, mert még mittudomén, karriert építek és szabadságra vágyom? Ez hülyeség.
2017. jan. 16. 12:26
 4/23 anonim ***** válasza:
80%
Nem feltétlenül. Ha tetszik és jól érzem magamat vele, az is elég.
2017. jan. 16. 12:30
 5/23 anonim ***** válasza:

Igen. De már tizenévesen is így volt nekem is.

25f

2017. jan. 16. 12:42
 6/23 A kérdező kommentje:

Akkor már az összejövetellel egyidejűleg nagyjából nem baj ha gondolok arra, hogy szeretnék a fiúval minél hosszabb ideig együtt lenni, együtt élni, ameddig csak lehet és ha ez működik akár családalapításig akkor addig és utána is :)

Kicsit ugyan félek, nehogy túlzásba essek, mert még fiatal a kapcsolat (pár hónap). De ennek ellenére is teljes mértékben komolyak a szándékaim, kitartok mellette már most is a nehezebb időszakokban.

Viszont elijeszteni sem akarom őt magamtól azzal ha esetleg mondok vagy épp nem mondok semmit a jövőbeni terveimről.

2017. jan. 16. 12:46
 7/23 anonim ***** válasza:
Nem szoktam 30 évre előre tervezni. Komoly kapcsolataim vannak általában, de nem azért jövök össze valakivel, mert na ő jó apa meg férj lenne, ilyesmiken nem gondolkodom egy kapcsolat kezdetén, mert nem ez érdekel.
2017. jan. 16. 13:04
 8/23 anonim ***** válasza:

Természetesen.

Másképp mi értelme lenne egy kapcsolatnak? (komolyan kérdezem)

2017. jan. 16. 13:09
 9/23 anonim ***** válasza:
28%

Nem.

23 éves vagyok. Tudom hogy 30 éves koromig nem akarok családot. Tudom hogy a szerelem elmúlik 3-5 év alatt durván. Vagyis ha összejövök valakivel és tartósat akarnék, akkor tudnom kellene hogy 3-5 éven belül akarok-e családot, gyerekeket. A szerelem elmúlik, ezért azt még időben át kell alakítani egy sokkal tartósabb, értékmegőrzőbb dologgá: családi szeretetté.

2017. jan. 16. 13:35
 10/23 anonim ***** válasza:

Aha, mert család CSAK gyerekkel lehet.....

2017. jan. 16. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!