Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-as korosztály! Ti ha összejöttök egy fiúval/lánnyal akkor vele tervezitek a jövőt?
Igen, de mondjuk én 16 évesen is ilyen voltam. Sokan nem értenek velem egyet, de komoly kapcsolatnak szerintem semmi értelme anélkül, hogy terveznénk az együttélést, közös családot, és ne életre szóló kapcsolatként tekintenénk rá.
A szexkapcsolat is egy jó dolog, meg a barátság extrákkal is, de akkor az legyen egyértelmű, hogy az annyi és nem több. Ne mossuk össze a kettőt, legyen tiszta, hogy mi nem jöttünk össze, csak szexelünk.
Szóval ha összejövök egy lánnyal, igen, én komolyan vele tervezem a jövőmet.
22/F
Igen. De már tizenévesen is így volt nekem is.
25f
Akkor már az összejövetellel egyidejűleg nagyjából nem baj ha gondolok arra, hogy szeretnék a fiúval minél hosszabb ideig együtt lenni, együtt élni, ameddig csak lehet és ha ez működik akár családalapításig akkor addig és utána is :)
Kicsit ugyan félek, nehogy túlzásba essek, mert még fiatal a kapcsolat (pár hónap). De ennek ellenére is teljes mértékben komolyak a szándékaim, kitartok mellette már most is a nehezebb időszakokban.
Viszont elijeszteni sem akarom őt magamtól azzal ha esetleg mondok vagy épp nem mondok semmit a jövőbeni terveimről.
Természetesen.
Másképp mi értelme lenne egy kapcsolatnak? (komolyan kérdezem)
Nem.
23 éves vagyok. Tudom hogy 30 éves koromig nem akarok családot. Tudom hogy a szerelem elmúlik 3-5 év alatt durván. Vagyis ha összejövök valakivel és tartósat akarnék, akkor tudnom kellene hogy 3-5 éven belül akarok-e családot, gyerekeket. A szerelem elmúlik, ezért azt még időben át kell alakítani egy sokkal tartósabb, értékmegőrzőbb dologgá: családi szeretetté.
Aha, mert család CSAK gyerekkel lehet.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!