Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lánnyal leveleztek és azt írjátok neki, hogy szimpatikus, de nincs most időtök kapcsolatra (suli, munka) miatt, akkor az esélytelen, hogy összejöttök?
Így próbáljátok leráznia csajt?
Ui; 23 éves nő vagyok és 24 éves férfi tetszik. Leírta a fentebbit nekem, majd hamarosan lett neki barátnője, annak ellenére, hogy azt írta nekem, hogy nincs ideje...
Nálam nem lerázás volt, hanem tényleg így volt. De annyira megkedveltem a lányt, hogy össze is jöttünk. Kár volt...
Többet ilyen nem lesz, hallgatok a belső hangra. Már akkor is azt mondta, hogy ne. Aztán 1,5 évet elcsesztem az életemből. Kétségtelen, hogy voltak boldog pillanatok és vannak szép emlékek, de a szakítás brutális volt és kérdéses, hogy ilyen áron ez megérte-e.
Viszont a fenti esetben biztos, hogy lerázás volt. Sajnálom, de így szinte nulla az esélyed.
Ezen ne agyalj sokat mert elfut melletted a szerelem, hogy észre sem veszed!
Ébresztő Csipkerózsika!
A szerelmes fiúk ott élnek a közeledben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!