Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A munka rámehet egy kapcsolatra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A munka rámehet egy kapcsolatra?

Figyelt kérdés
2008. dec. 2. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Örökség című filmet. Egyszer megnézed, garantálom, h nem kérezel ilyet még egyszer.
2008. dec. 2. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Bizony hogy rá! De még mennyire! Elég ha "csak" például a pasi délelőttös (értem itt azt hogy olyan 5 körül ér haza) és hullafáradtan jön haza nincs kedve semmihez és csak veszekszik! De ha délutános akkor is lehet ilyen mert például hajnalba jön haza és akkor utána lefekszik aludni és átalussza következő nap az egész délelőttöt! Ez csak egy példa, (saját tapasztalat) nálunk rámegy! Alig találkozunk, akkor is csak veszekszünk...

Nem mondom, hogy ez mindenhol így van és törvényszerű de általában a munka a kapcsolat rovására mehet!

2008. dec. 2. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Rámehet persze. Egy időben mketten nagyon sokat dolgoztunk. Ő 24/48ban, ha sznapos volt bevállalt még 12-es műszakot. Én két helyen dolgoztam, volt hogy 14napot egyhuzamban reggeltől előfordult, hogy este 10-11ig. A fáradtságtól állandóan ingerültek és feszültek voltunk, arra nem volt energiánk, hogy egy kiadósat beszélgessünk, vagy szeretkezzünk. Nagyon sokat veszekedtünk, aztán eldöntöttük, hogy ez így nem mehet tovább, és mketten visszavettünk a tempóból.
2008. dec. 2. 19:43
 4/5 Srapnel ***** válasza:

Ó, hogyne lehetne, sőt, más variációk is lehetnek:

- A kapcsolat megy rá a munkára.

- Az egészség megy rá a munkára.

- A munka megy rá az egészségre.

- A kapcsolatod megy rá az egészségre.

- A család megy rá a kapcsolatra.

- A kapcsolat megy rá a családra.

stb.

2008. dec. 3. 12:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem úgy ment rá,hogy a párom unatkozott valószínű,amíg én dolgoztam,10-22 óráig,minden másnap,és azokat a napokat egy izgalmasabb dologgal töltötte.Két hónapig nézett hülyének,lebukott.Szóval,megcsalt.Most meg a munka rovására megy minden,mert félek már elmenni dolgozni.Az esetleges új barátom is ilyen lesz?
2009. okt. 25. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!