Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak erről?
hát talán a diploma után végre elkezd felnőni, de ha utána se akkor lehet nem éri meg várnod rá...mi van ha 30 évesen jön meg az esze? :S
22F
én 21 éves koromig elég sokat gépeztem, főleg játszottam, meg programoztam...ennek köszönhetem, hogy ma 3 szakmám van ilyen irányban :) mostanság is elég sok időt visz el, de másra is fordítok időt...
mondjuk én suli alatt nem dolgoztam, nekem ilyen szintű változást hozott...
talán ő is komolyodik majd az iskola elvégzésével...
jövőbeli tervekről szoktatok beszélni?
tervez egyáltalán?
22F
Én is várnék vele a diplomáig. Az egyetem alatt én is elég kényelmes voltam, csak a suli, időnként mentem el dolgozni,vagy nagymamán vállalkozásában segítettem, de inkább tanultam, és a haverokkal lógtam. Igaz, az ösztöndíjból, meg ilyen olyan támogatásokból, és abból a kis plusz pénzből elvoltam. És akkor a párom már dolgozott. De amint lediplomáztam napi 10-12 órákat dolgoztam, majd összeházasodtunk. Bár kicsit lehetne megértőbb a párod, hogy ha már 27 órát talpon vagy, akkor fel kell és megcsinálja magának a reggelit...
26/N
Háát?? két esélyes a dolog.
Ha informatikus és gépezik sokat, az szerintem más, mintha nem.
De ha nagyon eltérő a szemléletetek, a munkához, pénzhez való való hozzáállásotok, akkor jobb, ha még most külön válnak útjaitok, mert úgy nem lehet jó házasságban élni.
Akkor abból az lesz, hogy te folyton puffogsz, őt piszkálod, ő meg érzi, hogy nincs elfogadva, és csak még inkább befordul. Ez nem egy működő párkapcsolat.
Mi a szakmátok? mi lesz a szakmátok?
A kapcsolatról nem sokat írtál, de anélkül is úgy tűnik, mennyi problémád van.
Leírás alapján úgy tűnik, hogy már írtad más kérdésnél ezt a sztorit, és akkor sem kaptál elég megerősítést arra,amire gondolsz,amit cselekednél.
Mérlegelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!