Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Munka vagy szerelem? (álmaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munka vagy szerelem? (álmaim lehetősége vs. életem szerelme)

Figyelt kérdés
Az előző kapcsolatom arra ment rá, hogy a párom abban a helyzetben, amiben most én vagyok, a munkát választotta, mégha az nem is álmai állása volt, ellentétben velem most. Viszont épp most találtam rá életem szerelmére is, akinek viszont már megvan álmai állása is. :( Fogalmam sincs, mit tegyek... Az állás, amivel kapcsolatban döntenem kellene, egyáltalán nem biztos, hogy beválna, mármint próbaidős lenne, viszont ha sikerülne, akkor a legnagyobb álmom válna valóra. Viszont tudom, hogy nekem milyen iszonyatosan rosszul esett, amikor a volt párom elhagyott hasonló indokkal, nem szeretnék a szerelmemnek ekkora fájdalmat okozni. De valószínűleg egy hatalmas lehetőséget szalasztanék el, ha ezt most kihagynám. Amíg őt nem ismertem, minden álmom egy ilyen ajánlat volt, eszembe sem jutott volna külföldre menni, hacsak nem adódik pont egy ilyen lehetőség. Viszont akkor a szerelmemről kellene lemondanom.
2015. nov. 27. 00:10
1 2
 1/15 anonim válasza:
Én a szerelmet választanám.
2015. nov. 27. 00:12
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem kell lemondanod, ha megvan az igazi szerelem, akkor tuja, hogy számodra ez az állás a csúcs. És türelmesen megfogja várni, amíg kitaláltok valamit együtt, közösen. És mindkét álmod valóság lesz :) Sok sikert! (N)
2015. nov. 27. 00:16
 3/15 anonim ***** válasza:
*tudja*
2015. nov. 27. 00:16
 4/15 anonim ***** válasza:

Én is a szerelmet választanám. Sőt fel se merülne ez a dilemma.

Maximum azon agyalnék hogy megoldható-e úgy, hogy viszem magammal, ha messzire kéne költözni pl. Ha nem akkor keresnék más munkát. De más igazit sokkal nehezebb találni. Szerintem ha már fel tudott merülni ez a kérdés lehet hogy mégsem életed szerelme....

2015. nov. 27. 01:08
 5/15 A kérdező kommentje:
Ha tudna velem jönni, akkor egyértelműen vinném magammal. Csak mint írtam, neki itthon már megvan álmai állása.
2015. nov. 27. 01:21
 6/15 anonim ***** válasza:
Szejelem.
2015. nov. 27. 02:18
 7/15 anonim ***** válasza:

Nagy szerelem oké.

Nem írtad,mióta vagytok együtt?

"Viszont épp most találtam rá életem szerelmére"

Tehát nemrég óta.

Mióta laktok együtt?

Ez sem mindegy,olyan szempontból,hogy biztosan működik-e a dolog köztetek,akár hosszútávon is?

Ha minimum 1 éve együtt laktok,annyi idő után már lehet érezni,életképes-e a dolog,és meglehet ismerni eléggé a másikat.

Ha fenti feltétel adott,és minden oké,válaszd a szerelmet.

Ha ez egy nagyon friss kapcsolat,és nem ismered igazán az embert,válaszd a melót.

3.lehetőség,osztani szorozni kell,kérdés a párod milyen munkát kaphatna kint,esetleg menjetek együtt ki,de természetesen nem várhatod el,hogy feladja az életét,a munkáját.

Bármelyiket is választod,lehet örök életedben kísérteni fog,a "mi lett volna,ha?"

Az életed további alakulásától függően.

Ez sajnos ilyen.

2015. nov. 27. 02:59
 8/15 anonim ***** válasza:
81%

Azt sem írtad,milyen munkáról van szó,és mennyit fizetnek.

Mennyi lehetőséged van egy hasonló ajánlatra még egyszer,ha a szerelem mellett döntesz,és maradsz.

Lehet a Nagy Ő-re 2 év múlva már nem is emlékszel,viszont kihagysz egy olyan lehetőséget,amivel pár év alatt megalapozhatod az egész életed.

Nagyon komolyan mérlegelj mindent!

Hány éves vagy?

2015. nov. 27. 03:14
 9/15 anonim ***** válasza:
Én életem szerelmét választanám. Állás lehetõségeim még lehetnek, De ha elszalasztanám az igazit azt életem végeig bánnám.
2015. nov. 27. 04:26
 10/15 anonim ***** válasza:
munka
2015. nov. 27. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!