Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Munka vagy szerelem? (álmaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munka vagy szerelem? (álmaim lehetősége vs. életem szerelme)

Figyelt kérdés
Az előző kapcsolatom arra ment rá, hogy a párom abban a helyzetben, amiben most én vagyok, a munkát választotta, mégha az nem is álmai állása volt, ellentétben velem most. Viszont épp most találtam rá életem szerelmére is, akinek viszont már megvan álmai állása is. :( Fogalmam sincs, mit tegyek... Az állás, amivel kapcsolatban döntenem kellene, egyáltalán nem biztos, hogy beválna, mármint próbaidős lenne, viszont ha sikerülne, akkor a legnagyobb álmom válna valóra. Viszont tudom, hogy nekem milyen iszonyatosan rosszul esett, amikor a volt párom elhagyott hasonló indokkal, nem szeretnék a szerelmemnek ekkora fájdalmat okozni. De valószínűleg egy hatalmas lehetőséget szalasztanék el, ha ezt most kihagynám. Amíg őt nem ismertem, minden álmom egy ilyen ajánlat volt, eszembe sem jutott volna külföldre menni, hacsak nem adódik pont egy ilyen lehetőség. Viszont akkor a szerelmemről kellene lemondanom.
2015. nov. 27. 00:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%
Annak idején a szerelmet választottam, megbántam. Munka. Mert ha igazán szeret, akkor is működőképessé tudjátok tenni a dolgot, ha nem, úgyis vége lesz majd valamikor, valahogy.
2015. nov. 27. 06:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Az előző párom három év után volt képes csakúgy itthagyni, és úgy, hogy tudom, nem ez volt az álma, csak kint többet keres. Neki nem az volt a fontos, hogy azt csinálhatja, amit szeret, az én érzéseimről nem is beszélve. De ez mara múlt, én el tudtam volna képzelni vele a jövőmet, igaz, vele már egy hónap után elmúlt a rózsaszín köd, de a szeretet végig megvolt, legalábbis részemről. Nem vagyok egy egyszerű eset, mondhatni "problémás" vagyok kissé, nem könnyű olyan párt találnom, akivel passzol a személyiségünk, és elfogadjuk egymást őszintén. A mostani kapcsolatom fél éve tart, tudom, hogy kevés idő ahhoz, hogy életem szerelmének hívjam, főleg huszonévesen, mikor még előttem az élet, de vele először érzem, hogy az a mámoros állapot, ami a kapcsolat elején van, és fokozatosan alakul át, egyre erősebb. A munka amellett, hogy tényleg számomra álom, jól is fizet, főleg ha arról van szó, hogy pályakezdőként mennék. Itthon évek múlva sem valószínű, hogy keresnék ennyit, de nekem nem is ez a lényeg, hanem hogy meg tudják azért élni a fizetésemből, és hogy ne gyomorgörccsel menjek dolgozni, szeressem, amit csinálok. A páromtól nem várom el, hogy feladja az életét a saját álmaim miatt, de nem tartom valószínűnek, hogy mégegyszer adódna ilyen lehetőségem. Ha nem is jön be, mert mint írtam, nem fix, egy próbát megérne, aztán eldöntenénk, hogyan tovább, ha tényleg sikerülne. (Bár ebben már annyira nem hiszek, mert akkor piszkos nagy mázlista lennék)
2015. nov. 27. 08:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Én a szerelmemet választottam úgy, hogy éppen az első randin voltunk túl, amikor döntenem kellett, hogy visszamegyek külföldre vagy sem. Nem bánom meg soha, de mi abszolút tudtuk az első randi után, hogy minket egymásnak teremtett az ég :-))))
2015. nov. 27. 09:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Engem nagyon érdekelne, hogy pontosan milyen munkáról van szó. Valamint, hogy a párodnak mi a munkája.
2015. nov. 27. 13:13
 15/15 anonim ***** válasza:
A munkát választanám. Az nem fog odaállni eléd egy kevésbé szép napon, hogy "ne haragudj, már nem szeretlek, legyen vége."
2015. nov. 27. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!