Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Titeket nem ijeszt meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem ijeszt meg egy kapcsolat lehetősége?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és még nem volt barátom. Persze sokszor találkoztam fiúkkal de hamar kiábrándultam belőlük, nem az ő hibájukból, hanem mert egyszerre túl nagy dózist kaptam belőlük vagy megijedtem. Most meg azon kaptam magam hogy szerelmes vagyok és úgy érzem, hogy ez bűn illetve nem volna szabad ilyet éreznem vagy kimutatnom, mert az a gyengeség jele. Bennetek is van ilyen érzés néha?

2015. okt. 18. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Sohasem éreztem ehhez hasonlót sem.
2015. okt. 18. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:

"nem volna szabad ilyet éreznem vagy kimutatnom, mert az a gyengeség jele. Bennetek is van ilyen érzés néha?"

Én is így vagyok a nőkkel.

2015. okt. 18. 20:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Dejó!^^ Akkor ezek szerint nem vagyok egyedül:)
2015. okt. 18. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyen nem jut eszembe!

Kicsit néha izgulok 60 évesen is, de hogy e-miatt kihagyni?

Soha!

2015. okt. 18. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Én régen minden érzelemmel így voltam.

Amit lehetett elfolytottam, mert ugyan így gondolkoztam ahogy te...

Egy idő után nagyon durván kihathat az emberre, engem szinte tönkretett hosszútávon, ráadásul ha mégis előtör akkor pont a legrosszabb szituációkban, ezerszeres adagokban.

Csak óvatosan.

2015. okt. 18. 21:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Oh hát rám ez egyáltalán nem igaz. Én tipikusan egy olyan ember vagyok akit az érzelmei irányítanak, nagyszájú, mindig kimondja amit gondol, nem számít a következményekkel. Ez az egyetlen dolog amiben határozatlan vagyok meg kétbalkezes. :/

De azért köszönöm!^^

2015. okt. 18. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Most akkor konkrétan mitől félsz?
2015. okt. 18. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!