Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belemennétek egy olyan esküvőb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek egy olyan esküvőbe, amit ti nem akartok csak azért, hogy a párotokat boldoggá tegyétek?

Figyelt kérdés

A párommal az esküvőnket szervezzük. Én nem szerettem volna csak kéttanús meghitt (esetleg külföldi-tengerparti) esküvőt. Ő ezzel ellentétben teljesen mást akar. Templomi, lagzis bulit. Nekem egyikhez sincs kedvem. De neki "ez az esküvő", "meg akarja osztani a családdal/barátokkal" stb stb. Egy ideig próbáltam alkalmazkodni hozzá, sok kompromisszumot tettem, belementem az egyháziba-lagziba, akkor ha nem lesz túl nagy. (kb 50fő) De mintha már ez sem lenne elég. Kezdem teljesen úgy érezni, hogy nekem semmi közöm sincs ehhez az esküvőhöz.

Próbáltam megbeszélni vele, mert eddig mindent sikerült, de most mintha meg sem hallana....

Már azon gondolkodtam, hogy visszalépek és megmondom maradjunk papír nélkül együtt, úgyis pont annyira fogom szeretni.

Vélemények? Tippek? Trükkök ? :)

2017. jan. 5. 15:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én belemennék.

Én templomit nem akartam, de kérdés sem volt, hogy lesz-e, mert a vőlegényem szeretné.

Aki nagy esküvőt szeretne, annak törés, ha a párja keresztbe tesz, mert neki "kényelmetlen".

Ha ennyire bele élte magát, szerintem szorítsd össze a fogad, egyszer igazán kibírhatod, hogy megvalósuljon az álma (ezt úgy mondom, hogy azt írtad, hogy ez nem általános nálatok, csak az esküvőre vonatkozik).

Szerintem ez abszolút érzelmi dolog nála, és rettenetesen belekeseredhet, ha visszalépsz. Egy napról van szó, ki lehet bírni, ha igazán szereted a párodat!!!

2017. jan. 7. 16:21
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát, nagyon hasznos volt több nézőpontot elolvasni. :)

Végül megoldottuk.

2017. jan. 9. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!