Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogyan szólítjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan szólítjátok a párotokat? L

Figyelt kérdés
Úgy értem becézitek, ha megszólítjátok? Vagy csak a nevén? Na és a tel.könyvbe hogy mentettétek le? Szerintetek van jelentősége annak, hogy a párok hogyan szólítják egymást? Írjátok oda a válaszoknál a nemeteket légyszi, tehát L vagy F a válaszadó.
2016. aug. 26. 21:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Karom
2016. aug. 26. 21:38
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Dönci, husi, husika, fosika, drágám. Telefonkönyvbe Dönci. Szerintem nincs jelentősége, hogy szólítod a párod. Ismerek olyat, aki utál becézgetni. 22N
2016. aug. 26. 21:52
 3/16 anonim ***** válasza:
Keresztnevèn. /N
2016. aug. 26. 22:02
 4/16 anonim ***** válasza:
61%

2es ha engem a barátnőm úgy becézne hogy fosika akkor biztos nem lenne többet a b.nőm :D

amúgy szivinek szoktam szóllítani

2016. aug. 26. 22:07
 5/16 anonim ***** válasza:
Keresztneve becézett formája,Maci,Macika,Nyuszi,Nyuszika,Nyuszifül,Életem,Szerelmem,Egyetlenem,Húsom,Husika,stb. A tel.könyvben Szerelmem-ként szerepel,egy raklapnyi emojival fűszerezve.Szerintem nem igazán,van aki szeret becézgetni (mi mindketten szeretünk,főleg én,de én mindenkit :D),van aki nem annyira,jelentéktelen dolog. 21/L
2016. aug. 26. 22:08
 6/16 anonim ***** válasza:

Baby, Szivem, Életem, Kicsim, Szerelmem

L

2016. aug. 26. 22:10
 7/16 anonim ***** válasza:
71%

Önmagában csak a megszólításnak szerintem nincs jelentősége.

Becenév van rengeteg, minden tipikus nyálas-szerelmes marhaság és ezek keverékei, a különlegesebbeket meg nem írom le, mert ránk ismerhetnek :)

A telefonomban a férjem jelenleg Papamaciként van elmentve (gyerek amúgy nincs), de volt már a keresztnevén is (szexinek tartom azt is), meg nyálas gügyögős néven is, hangulattól függően.

28/N

2016. aug. 26. 22:15
 8/16 Noblesse Oblige ***** válasza:

1000 féle beceneve van. De a 50-50%-ban a keresztneve becézett formájában hívom.

A telefonkönyvben az anyakönyvezett polgári neve van.

N

2016. aug. 26. 22:17
 9/16 anonim ***** válasza:
Én a nevén hívom a páromat, és a telefonkönyvben is így szerepel. Nem nagyon lehet becézni a nevét, kb egy elterjedtebb becézése van, de azt nem szereti. Haveri társaságban ugyan van beceneve, de furcsa lenne, ha én is úgy hívnám. Egyébként én alapvetően szeretek becézni így furcsa és nagyon hivatalos volt az elején, hogy a teljes keresztnevén hívjam, de megszoktam végül. Az ilyen kicsim, szivem, meg hasonló becézéseket nem szereti. Van egy külön beceneve amit én találtam neki ki, de úgy is ritkán szoktam hívni.
2016. aug. 26. 23:11
 10/16 anonim ***** válasza:

Bucimaci, nyuszfüli, macilaci, maki, makifül/i, életke, muszika, cuci/cucika, mazsola, huánkárlosz,...

És még napestig sorolhatnám. :D

Amúgy ő szereti, ha becézem, kifejezetten jókat szokott röhögni, hogy miket találtam már megint ki.

Persze baráti, családi körben nem szoktam így szólítani. :)

L

2016. aug. 27. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!