Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan szólítjátok a párotokat? L
Nagyon tetszik a keresztneve,szóval általában azon szólítom :) vagy "Szerelmem" más nemigazán szokott lenni,nem szeretjük annyira a nyálas beceneveket. A telefonomban is a keresztnevén van elmentve + egy ♥ van mellette és ennyi :)
18/L
A nevét becézem, azt annyi.
Telóba is így van beírva (pl mint Petikém... csak nem így hívják :P)
Én nem szeretem becézni a páromat, valahogy nem jön magától, akkor meg minek. Legtöbbször a nevén szoktam hívni, illetve néha, ha érzelmeskedünk, akkor Szerelmemnek. Telefonkönyvbe egy régi becenevén van beírva, ahogy a kapcsolatunk előtt ismertem közös társaságból, de szóban már nem hívom úgy.
Ő engem ritkán szólít a nevemen, változatos beceneveket használ, Kicsim, Manó, Cica a leggyakoribbak. A kedvencem a Vacak. :) Telefonban a fentiekhez hasonlóan a régi, közös társaságban használt becenéven vagyok elmentve, kedveskedésből néha úgy is hív - mivel anno még barátokként ezt a nevet ő találta ki, csak mindenki más átvette. :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!