Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogyan szólítjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan szólítjátok a párotokat? L

Figyelt kérdés
Úgy értem becézitek, ha megszólítjátok? Vagy csak a nevén? Na és a tel.könyvbe hogy mentettétek le? Szerintetek van jelentősége annak, hogy a párok hogyan szólítják egymást? Írjátok oda a válaszoknál a nemeteket légyszi, tehát L vagy F a válaszadó.
2016. aug. 26. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon tetszik a keresztneve,szóval általában azon szólítom :) vagy "Szerelmem" más nemigazán szokott lenni,nem szeretjük annyira a nyálas beceneveket. A telefonomban is a keresztnevén van elmentve + egy ♥ van mellette és ennyi :)

18/L

2016. aug. 27. 00:28
 12/16 darabkat ***** válasza:
67%
A nevén. Az itt felsorolt becézgetésektől, mint macilacika meg cukimukika már libabőrös lettem. L22
2016. aug. 27. 01:16
 13/16 anonim ***** válasza:

A nevét becézem, azt annyi.

Telóba is így van beírva (pl mint Petikém... csak nem így hívják :P)

2016. aug. 27. 09:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Bubu, Baba, társaságban a saját nevén. A telefonkönyvben Bubu <3-ként van elmentve. Ő engem szintén így hív.
2016. aug. 27. 11:37
 15/16 Titusztitusz ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam szólítani a nejemet a legtöbbször hogy:"Anyja"...De szoktam "Boginak",illetve "Bogáncsnak" is...F.
2016. aug. 27. 11:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem becézni a páromat, valahogy nem jön magától, akkor meg minek. Legtöbbször a nevén szoktam hívni, illetve néha, ha érzelmeskedünk, akkor Szerelmemnek. Telefonkönyvbe egy régi becenevén van beírva, ahogy a kapcsolatunk előtt ismertem közös társaságból, de szóban már nem hívom úgy.

Ő engem ritkán szólít a nevemen, változatos beceneveket használ, Kicsim, Manó, Cica a leggyakoribbak. A kedvencem a Vacak. :) Telefonban a fentiekhez hasonlóan a régi, közös társaságban használt becenéven vagyok elmentve, kedveskedésből néha úgy is hív - mivel anno még barátokként ezt a nevet ő találta ki, csak mindenki más átvette. :)

N

2016. aug. 27. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!