Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miért szeretitek a párotokat?
Figyelt kérdés
Fiúk és Lányok válaszát egyaránt várom.2016. szept. 22. 17:27
1/8 anonim válasza:
Azért szerettem (amikor még volt) mert mindig mellettem állt, foglalkozott velem minden nap, törődött velem, és nyújtott egy biztos pontot egy támaszt, ami igazából nem írható le szavakkal.
2/8 anonim válasza:
Előhozza a gyermeki énem, megnevettet és nem hagyja, hogy túlságosan bekebelezzenek a hétköznapi gondok.
3/8 anonim válasza:
Sok mindenen keresztulmentem es mindig kemenynek kellett lennem,aztan jott ö es vegre megpihenhettem,mert van vki aki ov es ved,megnyugtat es megnevettet,aki meggyoz arrol h a vilag nem annyira zord hely egyutt.Jobb emberre tesz engem.
4/8 A kérdező kommentje:
Útólsó nagyon hasonló volt az én helyzetem is. Sajnos már nem vagyunk együtt Még jöhetnek a válaszok! :)
2016. szept. 22. 17:48
5/8 anonim válasza:
Még nem tudom, de ha majd megismerem, akkor kitalálom.
6/8 anonim válasza:
Jó páros vagyunk, kiegészítjük egymást. Egyszerre vagyunk legjobb barátok, akik mindenben egymás mellett állnak, legjobb haverok, akik folyton szivatják egymást és együtt nevetnek, és szeretők, akik állandóan kívánják egymást, és szenvedélyes a kapcsolatuk.
L
7/8 anonim válasza:
jó szívű, őszinte, érzékeny, hűséges, ragaszkodó, szeretet adni és kapni tudó, édes-mosolygós, laza, jó humorú, ökörködésre is vevő, okos, bölcs, széles látókörű, nem anyagias, nem törtető, álmodozó de mégis stabil bástya, erős, egészségtudatos stb. stb. stb....
reggelig tudnám folytatni, nagyon szeretem a férjemet:)
8/8 anonim válasza:
Szeretem, mert nagyon romantikus. Mert sokszor szemtelenkedik (poénosan és nem bántó módon). Lehet vele lazulni és programokat szervezni is. Kimutatja az érzéseit. Udvarias és figyelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!