Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az a nőknél, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az a nőknél, hogy a külsőségeket előbbre helyezik, a belső lelki tájak feltérképezésénél?

Figyelt kérdés
2016. dec. 31. 13:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Hogy látod ugyanezt a férfiaknál?
2016. dec. 31. 13:22
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Durva àltalànositàs.
2016. dec. 31. 13:22
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Még jó, hogy minden kövér nőnek van pasija!
2016. dec. 31. 13:23
 4/12 anonim ***** válasza:
55%

A külső megfog, a belső megtart, a jó szex pedig hozzáláncol!

Mondjuk talán csak azért, mert nem akarok hányingerrel reggel felkelni, csak azért, mert olyan jótét lélek az a ronda pasi.

Az én külsőmmel találok én SZÁMOMRA jóképű és jó belsővel rendelkező férfit.

És találtam is, már 4 éve együtt vagyunk nagyon szerelmesen!

2016. dec. 31. 13:26
 5/12 anonim ***** válasza:
37%

:)) most magatokról (férfiakról) beszélsz?

Ja, nem. Olyan abszurd kifejezés, h belső tájak, ismeretlen fogalom számotokra. :D

2016. dec. 31. 13:27
 6/12 anonim ***** válasza:
35%

Belső tájak? Az mi?

Ne hari, de egy ilyen kérdés kiíróját nem szeretnék megismerni.

2016. dec. 31. 13:30
 7/12 Lazy Lover ***** válasza:
30%
mert a nők 100% ban a külsőt nézik meg az anyagi javakat de persze 30 felett már nem annyira
2016. dec. 31. 13:32
 8/12 A kérdező kommentje:
A belső lelki tájak számomra a belső lelki világot jelenti. Miért nem szeretnél megismerni?
2016. dec. 31. 13:33
 9/12 anonim ***** válasza:
59%

#7 what? 30 felett nem annyira? melyik bolygón??

30 fölött jön be csak igazán az "egzisztencia" kérdése. Nincs házad, nincs jó fizetésed (magyar nettó átlag 2x-se, akkor nem vagy jó parti.

még a 30 fölötti minimálbért kereső kasszások is vagyonos álompasiról ábrándoznak...

2016. dec. 31. 13:46
 10/12 anonim ***** válasza:
79%

Erről most van egy keserű élményem.

Itt beszélgettem egy lánnyal, aki nagyon megtetszett nekem, viszont én külsőre nem jövök be neki. Nagyon sokat elmondtam magamról, tényleg a lelkemet is kiterítettem neki, mindent akartam tenni, hogy esélyt adjon a meghódítására. Aztán jött egy másik srác, aki viszont nagyon tetszett a lánynak külsőre, alig beszéltek, és a lány már odáig van érte.

Persze, én nem haragszom rá ezért, erről se én se ő nem tehet, hogy így alakult. A lányok nagyon vizuális típusúak, ezt el kell fogadni.

2016. dec. 31. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!