Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az a nőknél, hogy a külsőségeket előbbre helyezik, a belső lelki tájak feltérképezésénél?
A külső megfog, a belső megtart, a jó szex pedig hozzáláncol!
Mondjuk talán csak azért, mert nem akarok hányingerrel reggel felkelni, csak azért, mert olyan jótét lélek az a ronda pasi.
Az én külsőmmel találok én SZÁMOMRA jóképű és jó belsővel rendelkező férfit.
És találtam is, már 4 éve együtt vagyunk nagyon szerelmesen!
:)) most magatokról (férfiakról) beszélsz?
Ja, nem. Olyan abszurd kifejezés, h belső tájak, ismeretlen fogalom számotokra. :D
Belső tájak? Az mi?
Ne hari, de egy ilyen kérdés kiíróját nem szeretnék megismerni.
#7 what? 30 felett nem annyira? melyik bolygón??
30 fölött jön be csak igazán az "egzisztencia" kérdése. Nincs házad, nincs jó fizetésed (magyar nettó átlag 2x-se, akkor nem vagy jó parti.
még a 30 fölötti minimálbért kereső kasszások is vagyonos álompasiról ábrándoznak...
Erről most van egy keserű élményem.
Itt beszélgettem egy lánnyal, aki nagyon megtetszett nekem, viszont én külsőre nem jövök be neki. Nagyon sokat elmondtam magamról, tényleg a lelkemet is kiterítettem neki, mindent akartam tenni, hogy esélyt adjon a meghódítására. Aztán jött egy másik srác, aki viszont nagyon tetszett a lánynak külsőre, alig beszéltek, és a lány már odáig van érte.
Persze, én nem haragszom rá ezért, erről se én se ő nem tehet, hogy így alakult. A lányok nagyon vizuális típusúak, ezt el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!