Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt mondja a párom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja a párom, hogy sokat jelentek neki, de a belső ösztönöm azt súgja, hogy ez nem igaz. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Nem tudok konkrét esetet mondani, mikor hazudozások kaptam volna, vagy mikor veszekedtünk volna, de valamiért nem érzem, hogy sokat jelentek neki. Az érintésén sem érzem ezt. Nem tudom, miért? Lehet, hogy inkább saját magamból fakad ez?

Borzasztó kiszámíthatatlannak gondolom, 4 hónapja ismerem , és mégis úgy érzem nem ismerem. Figyelmes velem, de mégis úgy érzem, hogy csak szexre kellek neki, illetve, hogy ne legyen egyedül. Rólam igazából soha nem is kérdez semmit, mintha nem érdekelné, hogy ki vagyok valójában.

Higgyek a belső megérzésemnek? Más is érzett már ilyet?

2016. szept. 19. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

kapcsolatfüggő?

előtted volt már csaja?

hát, akkor szakíts

2016. szept. 19. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Rólam igazából soha nem is kérdez semmit, mintha nem érdekelné, hogy ki vagyok valójában." -> Ez a lényeg.

Mindig a belső megérzésednek higgy!

2016. szept. 19. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetre konkrétan nem emlékszem, de a megérzéseim általában működnek. Szóval kiszagolom a pillanatnyi helyzetben, amikor másképp is viselkedik valaki, a szándékait. A jó- vagy rosszindulatot, a közönyösséget vagy semlegességet is. Az észjárását nem látom, de az alapvető hozzáállását érzem.

Ha neked is jók szoktak lenni a megérzéseid, akkor bízz bennük. Engem az enyéim sosem hagytak cserben. Pont az szokott gond lenni, ha túlagyalom a kérdést és félresöpröm az intuícióimat. Akkor szoktam tévedni.

2016. szept. 19. 21:09
 4/4 A kérdező kommentje:

28 éves, volt már pár barátnője, azt mondja, mindegyiket szerette, mint ahogy engem is.

De valahogy nem érzem ezt, viszont nem is tudom megmagyarázni, hogy miért nem, mert amúgy meg tényleg próbál a kedvemben járni.

2016. szept. 19. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!