Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/ferfiak a baratnotok miért szokott hisztizni?
Szerencsemre nem különösen hisztis, de azert van, amikor kinoz vele.
Peldaul, amikor sikeresen kerülöm a hazimunkat, amikor több napra elmegyek motorozni, amikor jelenleteben flörtölnek velem lanyok es mosolyogni merek vagy, amikor (pedig eleg ritkan) csavarok magamnak valami szep zöldet.
32
Amikor valami olyasmit mondok a haveroknak elotte, ami neki nem tetszik, ha reszegen megyek haza es utana nem hagyom beken, ha mas lanyokkal flortolok vagy ha belenezek az uzeneteibe.
22
hát én lány vagyok, de amikért én eddig hisztiztem:
Egyszer találtam a barátom laptopján egy mappát amiben olyan videók képek voltak egy 14 éves lányról (ő akkor 21 volt), amiket chatszexelés közben mentett le. De ez nem azt mondom, hogy rendben van, de még elöttem volt, úgyhogy azt mondom, hogy nem szólhato érte semmit, a fő problémám inkább az volt, hogy hazudott, mert rákérdeztem, hogy rajtam kívül volt-e másik csaj akivel csinált ilyet és azt válaszolta, hogy nem.
Még arra vagyok kiakadva néha, hogy állandóan millió lány üzenget neki folyamatosan. Azon is ha esetleg rábukkanok valami kétértelmű hozzászolására (szivecskével és tűz jellel) egy lány ismerőse félmeztelen képe alatt.
Ezen kívül néha arra, hogy olyan napi 13-14 órát alszik és ezért nem lehet sehova se elmenni.
9-es vagyok
Azt még elfelejtettem, hogy azon is szoktam hisztizni, hogy reggel 7kor videókat szokott nézni hanggal és ezzel felébreszt mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!