Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit ereztek a baratnotok irant egy tobbeves kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Csak ot szeretitek meg ennyi ido elteltevel is, vagy mar csak a ragaszkodas marad? Erosebb lesz a szerelem vagy enyhul?2015. jan. 11. 17:21
1/9 anonim válasza:
Unalom, közöny?
Dehogy csak vicc!
A jó kapcsolatban egy életre megtalálod a párod!
Persze ez ritkán jön össze!
2/9 anonim válasza:
Nálam három év után már csak a ragaszkodás maradt. Szerelem soha nem is volt.
Kövezzetek meg.
3/9 A kérdező kommentje:
Hat jo, de en ugy ertem ha volt szerelem. En remelem, hogy leteznek,akik hisznek benne,hogy ez örök.
2015. jan. 11. 17:29
4/9 anonim válasza:
Az örök szerelem olyan mint a tündérek...mindenki beszél róla de még senki sem látott :)
5/9 A kérdező kommentje:
Pedig jó lenne, ha az emberek többsége nem így állna hozzá. Sajnáom ezt. Én szívesen megosztanám ezt az érzést az igazival. :) Miért van minden túlkomplikálva...:/
2015. jan. 11. 17:35
6/9 anonim válasza:
5: Ez nem túlkomplikáltság, hanem genetika. Így vagyunk összerakva. A szerelemnek csak addig kell élnie, amíg az egyed szaporodik. Amint ez megtörtént, már el is múlhat, mert betöltötte a szerepét.
Életünk végéig senkibe sem leszünk folyamatosan szerelmesek, maximum ragaszkodni tudunk hozzá és szerethetjük, mint pár... De szerelem... kizárt. Ha fél évnél tovább tart, akkor már vállon is veregetheted magad.
7/9 anonim válasza:
#4-es vagyok...amúgy én is hittem ebben régebben, meg én személy szerint minden nap bele tudnék szeretni abba a lányba akit szeretek...ez én vagyok...de általában az egyik fél részéről mindig átalakul ez a dolog.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért kell a szerelmet, ahhoz kotnk amig meg nem kapjuk a masikat... persze, tudom a szex egyfajta beteljesulese a szerelemnek, de mitol lenne ez egy megtortent dolog ami veget vet az erzesnek. Nekem ez pont ezutan folytatodik es a tovabbi dolgok amiket egyutt elunk meg. Persze ez mindketton mulik, csak akkor lehet szerelem ha mindketto ugyanugy gondolja es erezteti.
2015. jan. 11. 17:44
9/9 anonim válasza:
pontosan ezt írtam :) De általában az egyik félnél mindig véget ér. Én is örülnék neki, ha nem így lenne, de eddig csak ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!