Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Miert csaljatok a baratnotok? Es ha csaljatok akkor inkabb miert nem hagyjatok el?
Azért, amiért a lányok is.
Megvan már a válasz akkor?
Kalandvagy, erdekesseg, ki akarja probalni milyen erzes massal...
Elhagyni? Egy kosza numera kedveert, hogy aztan meg ha nem jon be egyedul maradjon a jobbkezevel? Gondolj mar bele...
"nem..mert a lanyok nem mindig csaljak meg a pasijukat.legtobb fiu csal"
Ezt személyes sértésnek veszem. Léteznek normális srácok is! Csak te keresgélsz rossz helyen ;)
mert vmit amire vágyom a szexben nem tud vagy nem akar megadni
mert érzelmileg nem adja meg amire vágyom
mert már nem vagyok olyan fontos neki mint az elején, elhanyagol, meg önmagát is
mert biológiából adódóan kell a változatosság
Mondom mindezt úgy, hogy még sose csaltam meg a barátnőmet. Lett volna már rá lehetőség, de mindig megálltam.
De amikor igényem volt rá, ezeket az indokokat tudnám felsorolni. Nem tudom megmondani, hogy mi lett volna, ha épp több pia van bennem, stb.
És h miért nem hagyják el?
Mert amiket felsoroltam azon kívül minden mást csak ők tudnak megadni, egy futó kapcsolat nem. Szeretet, közös élmények, célok, tervek, összefonódott élet, stb.
Akinek nem volt még hosszú (értsd 5-10 év) kapcsolata, az talán nem is értheti azt ami ilyenkor az emberek fejében zajlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!