Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Miert csaljatok a baratnotok? Es ha csaljatok akkor inkabb miert nem hagyjatok el?
A baj az, hogy a feltételezésed hibás. Pontosabban az, hogy általánosítasz.
Lehet, hogy most újat mondok neked, de tudod, a fiúk között sem midnenki csalja a barátnőjét (az értelmesebb fiúk között ez meglehetősen ritka), de ugyanúgy az sem igaz, hogy a lányok között ne lenne, aki a barátját megcsalja.
Abban viszont mélységesen egyetértek, hogy gerinctelen dolog a megcsalás, és abban is, hogy aki szereti a barátnőjét, az nem is akarja megcsalni.
Csak tudod, amikor a "párkapcsolatok" zöme már a felettébb "modern" "előbb d*gunk egyet, aztán ha jó volt, járunk, és talán még majd meg is szeretjük egymást" sablont követi, akkor én ezen nem csodálkozok.
7-es vagyok
"es egy fiu reszegen is megtudja allni hogy ne csalja meg a baratnojet ha szereti? :)"
hát ez egyénfüggő. az az igazság, hogy akár részegen, akár nem, de mindig van oka annak hogy valaki ide jut. és ez mindkét félre vonatkozik. persze amiket az előző válaszomban leírtam, azzal nem legitimálni akarom a megcsalást, de ezek a dolgok sztem a kapcsolatok 99%-ában előjönnek, csak nem mindegyik végződik megcsalással.
ennek ellenére ez egy olyan dolog sztem, amivel minden (hosszabb távú) kapcsolatban foglalkozni kell, nem kell rózsaszínen látni a világot.
az embernek biológialiag véve végülis mégiscsak megvannak ösztönei, ráadásként kiegészítve mindenféle magasszintű (érzelmi) igénnyel. ezeket persze lehet ellensúlyozni, de ehhez tenni is kell vmit, amire sajnos nagyon kevés lányban van meg a hajlandóság. sajnos egy idő után, ahogy önmagukat, a párkapcsolatukat is elhanyagolják a nők, és most nem csak a szexről beszélek, de általában az szokott lenni az utolsó csepp a pohárban, a megcsaláshoz vezető úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!