Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon erez irantam valamit, vagy csak neha jo szorakozas
vagyok neki? A ferfiak is sok idot akarnak tolteni a nokkel
ha ereznek valamit irantuk?
28 vok még mindig!
De csak akkor várj ha tényleg szereted! És ha így van légy kedved/türelmes/ és végtelenül kitartó vele! Mert bánni fogod ha nem leszel gondolj bele szerintem és Dönts! De ha szereted és annak ellenére, hogy nincs sok ideje ő is Szeret akkor Várj/ Foglald el magad Te is :)
2016. dec. 27. 21:49
32/41 A kérdező kommentje:
En 22 o 24 nem tudom mi legyen jobb lenne ha legalabb ereztetne hogy attol meg h nem tudunk sokat egyutt lenni fontos vagyok neki de ebben eddig nem jeleskedett :/ ti miota vagytok egyutt?
2 hónapja de már régóta ismerjük egymást évek óta...
Figyelj mindenképpen rá kell akkor ijesztened ha nem érezteti. Én akkor azt csinálnám (ez már be vált módszer volt) hogy meg írnám, hogy nem akarlak meg bántani nem azért írom/ mondom, de nekem nincs most időm rád stb stb.... és ha nem fog kapálózni egy kicsit sem akkor valóban hagynod kell! Mert az nem elég, hogy te Vársz rá ő pedig semmibe sem vesz. Ezt csináld meg vele amit írtam és ha úgy veszed észre, hogy pedálozik akkor el mondhatod neki, hogy ez csak egy Teszt volt......
2016. dec. 27. 22:00
34/41 A kérdező kommentje:
Na akkor ezt meg ki probalom :D hatha..ha meg nem csinal semmit akkor jobb is ha eltunik az eletembol
35/41 A kérdező kommentje:
Hat ugy alakult h vege ..szerintem meg orul is neki h en mondtam ki csak gondoltam leirom h nekem h alakult hatha masok olvassak kesobb akik hasonloan ereznek egy ilyen pasihoz ne fuzzetek sok remenyt ...
Az én esetem is ilyesmi. Bevallom sose ismertem még ennyire szókimondó és őszinte pasit, már az elején megmondta, hogy nem barátkozni szeretne velem. Belementem, legyen belőle valami, ugyanarra az egyetemre járunk, szóval gondoltam még napközben is tudunk találkozni bőven. Aha, persze, szép álom, ehelyett hetente egyszer találkoztunk, akkor is azért, mert van egy közös óránk, de akkor is a havejaival lógott, utána egy csók és ment edzeni. Minden nap ez volt a kifogása. Később már csak puszi volt, a kezemet se fogta meg. De üzenetekben már szinte piedesztálra emelt, nagyon aranyosan válaszolt és mindig bocsánatot kért, hogy ennyire nincs ideje, szóval vártam. De már október elejétől várok, egy hete nem beszéltünk és az utolsó beszélgetésünk kimerült egy kaktusz interakciójában. Valószínűleg ő is arra vár, hogy én "dobjam", mert már az összes jegyzetemet elküldtem, gondolom nincs belőlem haszna többé.
2016. dec. 29. 10:38
37/41 A kérdező kommentje:
Hat nagyon sajnalom hogy te is rosszat fogtal ki :( szerintem te is tegyel pontot ennek a vegere aztan majd ugyis jon mas aki jobb is remelhetoleg :)
Sajnalom, hogy most rossz neked, de jobban jartal igy hosszu tavon.
2016. dec. 29. 23:22
39/41 A kérdező kommentje:
Kérdező, respect! :)
Később még okosabban, és megtalálod azt, akinek Te is fontos vagy!!
Szurkolok!
2016. dec. 30. 15:47
Kapcsolódó kérdések: