Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, szerintetek erez irantam?
Figyelt kérdés
Egy sraccal 2 eve ismerjuk egymast, mindig jol kijottunk es volt koztunk valami. 1 eve osszekavarodtunk par honapra, azonban szetmentunk, mert o is es en is hosszabb idore mentunk kulfoldre a vilag ket szegletebe. Szetmenes utam mondtam neki, hogy ne is beszeljunk, azonban par honapra ra en nem tudtam tartani magam ehhez. O azt mondta, hogy tamogatta volna a folytatast, mert erzett irantam es azert nem keresett, mert tiszteletben tartotta keresem. Talalkoztunk is tobbszor, mondtam neki elore, hogy ne probalkozzon, csak baratok legyunk mar. Ezt is betartotta. Honapokon at minden nap beszeltunk, ha nem valaszoltam neki, rogton irt megint stb. Kozben is volt, hogy osszekaptunk, mert ugy ereztem, hogy kerul szemelyesen, mielott megint kiutazott volna, de persze megint nem birtuk ki, hogy ne beszeljunk. Most ert haza, talalkozni szeretne, valoszinuleg itthon leszunk most jo darabig. En kozben nyomattam neki a csak barat dumat, de ezt mar nem gondolom komolyyan. Szerintetek van eselye a dolognak? Felek, ha kezdemenyezek, elutasit, mertt nem ugy erez, es akkor nem beszelunk tobbet :(2016. nov. 11. 19:11
1/2 anonim válasza:
Szerintem igen, de ezt mi nem tudhatjuk biztosan
2/2 anonim válasza:
Szerintem igen. Szinte biztos, hogy mindketten össze akartok jönni, csak a sok hülye félreértés miatt nem találjátok még egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!