Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon erez irantam valamit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon erez irantam valamit, vagy csak neha jo szorakozas vagyok neki? A ferfiak is sok idot akarnak tolteni a nokkel ha ereznek valamit irantuk?

Figyelt kérdés
Meg egesz friss a dolog csak par honapja tart egy ideig jol ment minden de ahogy egyre kozelebb kerultunk egymashoz eszre vettem,hogy neki en fele annyira se vagyok fontos mint o nekem. A talalkozast ugy 90%ban en hozom fel,o mindig azzal jon,hogy nincs ideje tanulas melo sport mellett (mert neki ezek a legfontosabbak)olyan szinte semmit nem igenylo dolgokra nemet mond hogy filmezzunk vagy menjunk setalni valamerre de ezek mellett kedves figyelmes amikor velem van csak ram figyel mondta hogy akarja ezt ami koztunk van de jelenleg ennyit tud nyujtani. A kerdesem az, hogy varjak meg, hogy idovel tobb idot szabadit.e fel ram vagy egyertelmuen nem fogtam meg annyira hogy komolyan vegye ezt csak mondjuk nem akar megbantani es veget vetni ennek meg amugy is neha jo vagyok neki ha epp olyanja tamad..?! Valaszokat elore is koszonom 22L

2016. dec. 26. 22:52
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Nem reg voltunk ennel a temanal hogy mennyire vegyem komolyan ami koztunk van mert rajta nem nagyon latom hogy mit akar vagy mit nem, hogy erdemes.e varnom, hogy valtozzanak a dolgok vagy sem ..annyit mondott hogy most egy ideig meg keves idot tudunk egyutt lenni de kedvel szeret velem lenni de nem tudja elore hogy majd mi lesz mert ezt nem lehet elore megmondani....
2016. dec. 26. 23:39
 12/41 anonim ***** válasza:

Kerdezo, rovid tavon szursz ki magaddal.

Hosszu tavon megtudod, hogy mennyire erdekli, ha massal van programod, mennyire erdemes kitartanod.

De nem hiszem, hogy barmit is fogsz tenni, mert jo ez a langyos viz neked ugy latszik.

Ha megelegszel morzsakkal, akkor aldasom ratok.

2016. dec. 26. 23:40
 13/41 A kérdező kommentje:
Igazad van de most a sajat erdekemben tenyleg megcsinalom ezt ...szilveszterkor se leszunk egyutt en kerdeztem tole hogy mi a terve.. o azt se kerdezte meg hogy mit csinalok majd nem am hogy elhiv hogy vele legyek :/
2016. dec. 26. 23:49
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Pár hónap után csak szomorúságot érzel.

...

Tudom, könnyű kívülről okosnak lenni, de

...

Szerintem te is látod, hogy tök halott az ügy, ha őnagysága még arra sem méltat, hogy ünnepkor esetleg együtt legyetek.

22L

2016. dec. 27. 00:00
 15/41 A kérdező kommentje:
Igen latom en is csak azert vannak jelek arra is hogy akarja ezt en meg nagyon ragaszkodo tipus vagyok sokat is csalodtam mar azt hittem h na vegre o mas elfogad kedves figyelmes udvarias meg minden erre tessek annyit nem tud oszinten es egyenesen megmondani hogy mire szamitsak a tovabbiakban,hogy o mennyire gondolja komolyan.. se azt nem mondja h ne legyen semmi se azt h legyen es ezt akarja
2016. dec. 27. 00:23
 16/41 anonim ***** válasza:

Ha egy ferfi igazan akar, az mindent meg fog tenni hogy megkapjon.

Amelyik csak kenyelmes, mert jo neki, hogy valaki ott van, az ugy viselkedik mint a pasid.

2016. dec. 27. 00:50
 17/41 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat ugy latom tenyleg jobban jarok ha belatom hogy sajnos az van amit sejtettem is :/
2016. dec. 27. 00:56
 18/41 anonim ***** válasza:
úriiisteen.22 éves lehetnék még egyszer ilyenekre biztos nem pazarolnám az időmet,ha nem erre vágysz hagyd a fenébe keress olyant akivel többet és egy hullámon vagytok.
2016. dec. 27. 06:41
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sokszor nehéz eljutni a felismerésig, és lépni egyet, de ez az az eset, mikor muszáj.

Nem kell itt taktikázni semmit, ha fontos lennél neki, akkor nem te lennél mindig az utolsó helyen.

Egyelőre a tanulás-meló-sport kitölti az életét, illetve a haverok, ha nem is mondja. Veled akkor van, ha marad rád ideje.

Ha igazán sokat jelentenél neki, akkor a létszükségletek (tanulás, munka) után következnél egyből te, és nem érezné áldozatnak, ha pl. egy edzés helyett veled találkozik, vagy együtt járnátok el sportolni.

Ez a szöveg, amit lenyom neked, csak arra van, hogy ne dobd ki, és reménykedj benne, hogy ha jó kislány leszel, akkor juthat több is. Majd. Egyszer. Meg nem ígért igazán semmit...

2016. dec. 27. 06:44
 20/41 anonim válasza:
Szerintem minnel elobb lepj tovabb..
2016. dec. 27. 08:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!